X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Day and Night Hostel

Kneza Mislava 1, Zagreb, Kroatien

kort og rutebeskrivelse


80%Vurdering

  • 77%Værdi for pengene
  • 69%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 89%Personale
  • 77%Atmosfære
  • 71%Renlighed
  • 83%Faciliteter

Oversat af Google Hvis du ankommer med tog, kan du tage sporvogn 9 eller 13 på den side, hvor togstation ligger. Du komme ud på det andet stop, bare krydse gaden, og der er hostel på Kneza Mislava 1..

Også du kan gå til fods, gå til højre fra togstationen og gå 300 meter till Draskoviceva street (4th efter train station). Drej til venstre i Draskoviceva og gå lige 100 meter.

Hostel er der i samme bygning som den kinesiske restaurant. Indgangen er fra Ulica Kneza Mislava 1


Hvis du er på City Bus Station, tage en sporvogn nummer 8, 6 eller 2 i nord (venstre) retning, bare komme ud på det andet stop, drej til højre i Draskoviceva street, gå 100 m, og der er vi i samme bygning som kinesisk restaurant. Indgangen er fra Ulica kneza Mislava 1

Hvis du ankommer til lufthavnen, bussen fra lufthavnen til centrum af Zagreb - hovedbyen bus station - forlader hver 30 minutter, billetterne koster 30 kn. Der kan du tage en sporvogn nummer 8,6,2 i nord (venstre) retning, og du tager ud på det andet stop. Drej til højre i Draskoviceva street, gå 100 m, og der er vi i samme bygning, hvor er kinesisk restaurant. Indgangen er fra Ulica kneza Mislava 1
Du kan også tage taxa fra lufthavnen, og det koster 100kn (13 Euro), vores adresse er Kneza Mislava1