X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Deco Walk Hostel | Beach Club

928 Ocean Drive, Miami, USA

kort og rutebeskrivelse


75%Vurdering

  • 69%Værdi for pengene
  • 76%Sikkerhed
  • 97%Område
  • 69%Personale
  • 72%Atmosfære
  • 71%Renlighed
  • 67%Faciliteter

Oversat af Google Deco Walk Hostel | Beach Club.
928 Ocean Drive 2nd Floor
Miami Beach, Florida 33139.

Deco Walk Hostel | Beach Club, Har Betjent Parkering lige foran vandrerhjemmet på Ocean Drive, kan du komme og gå med din bil så mange gange som du har lyst til 24 timer for et gebyr på $ 25 per nat, (reservering er ikke nødvendigt )

Vi er beliggende på Ocean Drive mellem 9. og 10. gade, på anden sal af Deco Walk, mellem Fat tirsdage og The Breakwater Hotel.

Bemærk: Indtast gennem elevatoren på den højre side af bygningen.

Deco Walk Hostel | Beach Club:

Check-in: 15:00
Check-out er 11:00

Vi er kun 10 miles fra Miami International Airport.

Fra Miami International Airport:

Med offentlig bus: Tag bus nr. 150 og forlade bussen på 10th Street og Washington Ave, derefter gå 2 blokke øst til Ocean Drive og drej til højre. Vi er den anden bygning fra hjørnet.

Taxi - omkring 32 dollar. Ring til os for det antal
Super Shuttle - 22 $ per person. Ring til os for det antal
Lej en bil - se automaterne i lufthavnen for information, besøge disse biludlejning agentur hjemmesider for at bestille en udlejningsbil online eller kontakte vores concierge-reception til at hjælpe dig med biludlejning, når du ankommer i Miami.

Fra Miami Amtrak togstation:
Public Bus - Tag 150 Express bus til Lincoln Road og; Washington Ave. Derefter overføre til South Beach Local bus (25 cent) går sydpå. Fortæl den driver, du ønsker at komme væk på 10th Street og Washington Ave. Så gå 2 blokke øst til Ocean Drive og drej til højre. Vi er den anden bygning fra hjørnet.

Fra Miami Greyhound Bus Station ved 36 NE 10th Street:
Public Bus - Walk omkring 2 blokke til NE 2nd Ave og tage K-bussen. Den
bus ofte siger Diplomat eller Haul over på forsiden af ​​bussen. Tag K
bus til South Beach og stå af ved 10th Street og Washington Ave. gå 2 blokke øst til Ocean Drive og drej til højre. Vi er den anden bygning fra hjørnet.

Fra Miami Greyhound Bus Station på 4111 NW 27th Street:
Med offentlig bus: Gå en blok vest til Le June Road (27th Street og 42. Avenue) og få på metro bus mærket "J Beach '. Denne bus vil tage dig til 41. og Indian Creek, hvor du skal overføre til Bus C eller H går sydpå. Stå af bussen ved 10th Street og Washington Ave, derefter gå 2 blokke øst til Ocean Drive og drej til højre. Vi er den anden bygning fra hjørnet.

Med bil:
Tag I-95 syd til 395 øst, vil dette tage dig over bugten på
Mac Arthur Causeway. Som du kommer ud af rampen du vil være på 5th St.
mod øst. Fortsætte i den retning for en 1/2 mil og tage en ret på Collins Avenue til 10th Street og foretage et højresving til Ocean Drive. Vi er den anden bygning fra hjørnet. Betjent på Deco Walk Hostel | South Beach, vil parkere din bil for et gebyr på $ 25 per nat, bare spørg receptionen for en voucher når du ankommer!

Deco Walk Hostel | Beach Club er en "OCEANFRONT 'Hostel, vores overnatningssteder Består af!

6 Bed kvindelige kun sovesale kommer med en en-suite badeværelse, og 6 seng blandet dorms kommer med en en-suite badeværelse og sovesale består af 2 Triple Bunk Beds stil.

Bemærk venligst: Alle vores! 6 Bed blandet dorms og 6 Bed Kvinde Kun sovesale (ER to sovesale til én) med en en-suite badeværelse.

12 Bed Kvinde Kun Dorms kommer med en en-suite badeværelse, og de 12 seng blandet sovesale kommer med en-suite badeværelse, de sovesale også komme med et fladskærms-tv, garderobeskabe og består af 4 Triple Bunk Beds stil.

Alle sovesale, kommer med, Hårtørrer 8 tommer Hotel kvalitet madrasser. Og sengetøj, tæpper, håndklæder, garderobeskabe, aircondition, skrivebord, bagagehylde og gratis Wi-Fi og så meget mere.

Fra alle os på Deco Walk Hostel | Beach Club,
- Tak, og vi ser frem til at se dig!