X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Discover Rwanda Youth Hostel

Kacyiru Kigali, Kigali, Rwanda

kort og rutebeskrivelse


79%Vurdering

  • 76%Værdi for pengene
  • 78%Sikkerhed
  • 76%Område
  • 80%Personale
  • 87%Atmosfære
  • 80%Renlighed
  • 73%Faciliteter

Oversat af Google Den Discover Rwanda Youth Hostel ligger lige ved Boulevard de L'Umuganda, overfor Top Tower Hotel og ved siden af ​​den kinesiske restaurant.

Fra lufthavnen: Tag den eneste vej på vej mod centrum af byen i Kigali, holde gang på denne vej, indtil Kigali Forretningscenter (KBC) rundkørsel er nået, og drej første til højre i rundkørslen. Følg vejen ned, lige efter at have passeret Top Tower Hotel på din venstre, drej til højre (dette er den anden ret på vej, efter at KBC rundkørsel) krydse vejen, som du kommer til straks, passerer en kinesisk restaurant på din venstre og en office blok på højre hånd. Den Discover Rwanda Youth Hostel er direkte foran dig med en hvid port.

Kommer fra centrum af byen: Kommer fra EU Trade Center (UTC) bygning i centrum af byen bjørn til højre i rundkørslen, idet den anden udgang. Du vil straks begynde at stige ned fra centrum af byen. Holde ud, indtil præsenteret af trafiklys på Kobil tankstation. Drej til venstre og følg vejen som det bøjer til venstre, så til højre, derefter til venstre og til højre igen. På samme vej, gå op ad bakken - du er nu på vej mod Forsvarsministeriet. Tag det næste venstre (før de når Forsvarsministeriet, men i synet af det), vil dette tage dig til Kigali Forretningscenter (KBC) rundkørsel. Drej til venstre, tager man 3. udkørsel. Følg vejen ned, lige efter at have passeret Top Tower Hotel på din venstre, drej til højre (dette er den anden ret på vej, efter at KBC rundkørsel) krydse vejen, som du kommer til straks, passerer en kinesisk restaurant på din venstre og en office blok på højre hånd. Den Discover Rwanda Youth Hostel er direkte foran dig med en hvid port.

Kontaktperson: +250782265679