Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Salasala Road

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Eazy s Place ligger i udkanten af ​​Dar es Salaam omkring 12 km nord for centrum. Ankommer til den internationale lufthavn, den billigste måde at komme til Eazy plads er ved daladala, den lokale bus. Så hele rejsen er ikke mere end 4000 TZS (2,50 USD). Du bliver nødt til at gå ud af lufthavnsområdet til hovedvejen og forsøge at stoppe en bus til byens centrum er der. Byens centrum er til højre, når du har lufthavnen i ryggen. Husk, at de kører i venstre side af vejen i Tanzania, så du bliver nødt til at krydse vejen. Kig efter mennesker venter på en bus og slutte sig til dem. Du kan lige så godt prøve at spørge om busser til byen. De daladalas er ofte allerede fyldt med folk går til byen, så du kan se nogle af dem går, før du kan komme videre til en. Mind din bagage mest sandsynligt, de vil smide det på taget, hvis det er muligt, eller hvis du er heldig, du får det inde et sted. Rejser du lys dette kunne arbejde. Sørg for at tage en bus, der går til Posta (posthus), som er byens centrum, eller hvis du er heldig, og busserne kører fra lufthavnen område, tage en bus direkte til Mwenge. Spørg rundt: daladala mpaka Mwenge? Der er tegn på forsiden af ​​bussen fortæller destinationerne. Hvis ender på Posta finde bussen til Mwenge, dens omkring eller ankommer snart. Der står Posta og Mwenge på forsiden af ​​bussen. Vær sikker på at nå frem til Posta godt før myldretiden, da det vil være svært at komme videre til en bus, og du bliver nødt til at vente en time eller to eller tre eller youll nødt til at gøre som de lokale: kæmpe dig vej på til en bus.

Ankommer til Mwenge finde bussen til Tegeta. De er placeret i den ene ende af området med busser, tættere på tankstation, som du kan se på den anden side af vejen ved korsvej. Vær opmærksom på lommetyveri på Mwenge ved ikke ligne en malplaceret fremmed. Folk er rart, men måske en smule genert over for udlændinge, når de rejser på denne måde, fordi ikke mange turister. Husk at have let adgang ændring for dine billetter. Du bliver nødt til at stå af på Mbuyuni.

Hvis du ikke er sikker på hvor du kan få enten bede dirigenten, vil han fortælle dig - eller et par minutter efter at have passeret Karibu Art Gallery på din højre (se billedet), du bliver nødt til at komme i gang. Her vil Eazy samle dig op enten Bajaji eller PikiPiki og tage dig til hans sted, som er omkring 4 km fra Mbuyuni.

Hvis du kommer i bil du går nordpå via den nye Bagamoyo Road, forbi Africana, indtil du ser Karibu Art Gallery på din højre. Du kan parkere her, har en drink eller noget mad og kalder Eazy, der vil føre dig til hans sted.

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×