X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Eazy's Place

Nyakisinde Road, Dar es Salaam, Tanzania

kort og rutebeskrivelse


69%Vurdering

  • 73%Værdi for pengene
  • 67%Sikkerhed
  • 67%Område
  • 73%Personale
  • 73%Atmosfære
  • 60%Renlighed
  • 67%Faciliteter

Oversat af Google Eazy s Place ligger i udkanten af ​​Dar es Salaam omkring 12 km nord for City Center. Ankommer i den internationale lufthavn, den billigste måde at komme til Eazy s Place er ved Daladala, den lokale bus. Så hele rejsen er ikke mere end 4000 TZS (2,50 USD). Du bliver nødt til at gå ud af lufthavnsområdet til hovedvejen og forsøge at stoppe en bus til byens centrum er der. Byens centrum er til højre, når du har lufthavnen på din ryg. Husk, at de kører i venstre side af vejen i Tanzania, så du bliver nødt til at krydse vejen. Kig efter mennesker venter på en bus og slutte sig til dem. Du kan lige så godt prøve at spørge om de busser til byen. De daladalas er ofte allerede fyldt med mennesker, der går til byen, så du kan se nogle af dem passerer, før du kan komme videre til én. Mind din bagage - mest sandsynligt, de vil smide det på taget, hvis det er muligt, eller hvis du er heldig får du det inde et sted. Er du rejser lys det kunne arbejde. Sørg for at tage en bus, der går til Posta (postvæsenet) - som er byens centrum - eller hvis du er heldig og busserne kører fra lufthavnens område, tage en bus direkte til Mwenge. Spørg rundt: Daladala Mpaka Mwenge? Der er tegn på forsiden af ​​bussen fortæller destinationerne. Hvis ender på Posta finde bussen til Mwenge, dens omkring eller ankommer snart. Den siger Posta og Mwenge på forsiden af ​​bussen. Vær sikker på at nå frem til Posta godt før myldretiden, da det vil være svært at komme videre til en bus, og du bliver nødt til at vente en time eller to eller tre - eller du bliver nødt til at gøre som de lokale: kæmpe dig vej på til en bus.

Ankommer til Mwenge finde bussen til Tegeta. De er placeret i den ene ende af området med busser, tættere på benzinstation, du kan se på den anden side af vejen ved korsvej. Vær opmærksom på lommetyveri på Mwenge - ikke ligner en malplaceret fremmed. Folk er rart, men måske en smule genert over for udlændinge, når de rejser på denne måde, fordi ikke mange turister gør. Husk at have let tilgængelige ændring for dine billetter. Du bliver nødt til at komme ud på Mbuyuni.

Hvis du ikke er sikker på, hvor at komme i gang, enten bede dirigenten, vil han fortælle dig - eller et par minutter efter at have passeret Karibu Art Gallery på din højre (se billedet), du bliver nødt til at komme i gang. Her Eazy vil samle dig op enten ved Bajaji eller PikiPiki og tage dig til hans sted, som er omkring 4 km fra Mbuyuni.

Hvis du kommer i bil du går nordpå via det nye Bagamoyo Road, pass Africana indtil du ser Karibu Art Gallery på din højre. Du kan parkere her, har en drink eller nogle fødevarer og kalder Eazy, der vil føre dig til hans sted.