X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til El Clandestino

C/Mirador de Rolando n� 16, Granada, Spanien

kort og rutebeskrivelse


70%Vurdering

  • 74%Værdi for pengene
  • 72%Sikkerhed
  • 74%Område
  • 71%Personale
  • 72%Atmosfære
  • 61%Renlighed
  • 66%Faciliteter

Oversat af Google Fra Bus Station:

Tag bus SN1 og komme ned i Avenida de la Constitución. Hold gå lige mod spanigh flag i slutningen af ​​gaden. På din venstre vil du se en have, er det Parque del Triunfo. Tag Hospicio Av lige i siden af ​​parken, gå videre indtil udgangen (parken vil være på din venstre og du vil passere Hospital Fast bygning). Følge for at få Real de Cartuja gade, gå videre og tage første til højre, Cuesta de San Antonio gaden (der er en Tatoo butik på hjørnet). Gå op omkring 10 meter, og du vil se en trappe i venstre side. Få den trappe, og du vil være i vores gade, Calle Mirador de Rolando. Vi er på venstre side nummer 16. De fleste mennesker ikke kender gaden, men en stor hytte huse område på toppen af ​​en bakke, der har næsten samme navn !, så hvis spørge om vej fortælle dem enten Real de Cartuja eller Cuesta de San Antonio, ellers de kan føre dig til toppen Hill Cottage huse.

Fra togstationen walking:

Kom til hovedvejen Avenida de la Constitución og drej til højre. Når du ankommer til en firkant med en stor spansk flag vil du være på Jardines del Triunfo (en stor have område). Tag Hospicio Av lige i siden af ​​parken, gå videre indtil udgangen (parken vil være på din venstre og du vil passere Hospital Fast bulding. Følge for at få Real de Cartuja gade, gå videre og tage første til højre, Cuesta de San Antonio gaden (der er en Tatoo butik på hjørnet). Gå op omkring 10 meter, og du vil se en trappe i venstre side. Få den trappe, og du vil være i vores gade, Calle Mirador de Rolando. Vi er på venstre side nummer 16. De fleste mennesker ikke kender gaden, men en stor hytte huse område på toppen af ​​en bakke, der har næsten samme navn !, så hvis spørge om vej fortælle dem enten Real de Cartuja eller Cuesta de San Antonio, ellers kan føre dig til toppen Hill Cottage huse.

Med taxa:
De fleste taxachauffører ikke kender gaden, men en stor hytte huse område på toppen af ​​en bakke, der har en meget lignende navn !, så hvis tager en taxa fortælle dem enten Real de Cartuja eller Cuesta de San Antonio gader ellers de kan føre dig til de øverste Hill Cottage huse. De skal tage Carretera de Murcia og derefter Cuesta de San Antonio street går ned. Stop ved i bunden af ​​Cuesta de San Antonio, vil du se en trappe i venstre side. Gå op og du vil være i vores gade Calle Mirador de Rolando. Vi er på venstre side nummer 16.