X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Enchoro Wildlife Camp
YHA

PO BOX 4473-00200 Nairobi, Ralph Bunche Road, Narok, Masai Mara, Kenya

ingen bedømmelse

0 Bedømmelser
  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Enchoro Wildlife Camp Masai Mara Kenya - Slap af med stil og komfort ...
Har du har en umættelig tørst efter eventyr i Kenya? Elsker du at være udendørs ligesom i Masai Mara Kenya? Har du roser dig selv på at være berejst? Hvis svaret på nogen af ​​disse er ja, Opret et dyreliv safari rejse til Kenya og se 8th World Wonders på Masai Mara National Game Reserve Wildebeest Migration tour pakke med Enchoro Wildlife Camp.
Enchoro Wildlife Safari Camp tilbyder dig den bedste vandrehjem indkvartering og safari ture i rene, komfortable, sikre og afslappede omgivelser og i budget semi luksus indkvartering i Masai Mara til alle rejsende som selvstændige budget rejsende, skoleklasser, ferierende af enhver art og Kenya safari fest.
Vi har flere typer af boliger, der passer til forskellige rejsendes behov. For eksempel er Enchoro Bush Camp godt indstillet til familier, da safari camp dels er indhegnet og børnene kan bevæge sig rundt i fuld sikkerhed inden for rammerne af dette budget overdækket lejr i løbet af dagen.
Lejren er designet til budget rejsende, grupper af enhver art rejser sammen, denne lejr er ideel til store familier (børn fra 2 & 1/2 år til 12 år og derover), venner, eller små team-building-grupper.
En høflig velkomst
Vores safari driver guider vil informere dig om dine forudbetalte aktiviteter, som er morgen game drev i Mara, og eftermiddag drev og sunset drikkevarer til den nationale reserve. Hoved tjeneren vil informere dig om spisetider osv., og lejren manager, vil orientere dig om reglerne i lejren, det vigtigste er, at mellem solnedgang til solopgang, gæst skal altid blive eskorteret mellem de offentlige områder og telte . Da dette er en åben lejr, kan rovdyr gå omkring til enhver tid. Book din semi luksus budget indkvartering i Masai Mara og Masai Mara tour aktiviteter gennem ungdoms hostels rejse center og købe Helpension plus diskonteret særlige aktivitet pakker.
Hvad du vil elske om denne lejr
= Meget rummelige og luksuriøse telte, med en behagelig seng, god kvalitet strøelse, etc. og et stort badeværelse og faciliteter.
= Udsigten fra teltene er smuk.
= Måltider er sagkyndigt udarbejdet af en erfaren kok.
= Spisestue personale er dejligt opmærksomme og effektiv.
= Lejren Indstillingen er virkelig smuk.
= Stabe er meget venlige.
= Mulighed for at arbejde frivilligt i lokalsamfundet udvikling i Masai Fællesskabet.
Den Enchoro Wildlife Tented Camp er uden tvivl en meget smuk safari camp bygget til at give halvluksuriøse budget indkvartering mens påvirker bushen så lidt som muligt, da vi omsorg for vores naturlige miljø, og vi tror på bevarelsen af ​​både dyreliv og det miljø, vi bruger solenergi til belysning.
Teltene er lavet af khaki canvas, lokal træ anvendes til bygningerne, og blander på smukkeste vis.
Du vil nyde vores måltider, kvaliteten af ​​produkterne (ingredienser) brugte, var klart i top, og er lækre. Vores kok er en meget anerkendt kok i Kenya, og hans retter er virkelig lækker.
For mere information eller forbehold om indkvartering eller vores tour pakker så tøv ikke med at kontakte os.

Søg efter tilgængelighed


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Enchoro Wildlife Camp Located at PO BOX 4473-00200 Nairobi, Ralph Bunche Road, Narok, Masai Mara.
Enchoro Wildlife Camp
Kenya
Masai Mara 00200 PO BOX 4473-00200 Nairobi, Ralph Bunche Road, Narok
0% 0
-1.5125258 35.3421163
Enchoro Wildlife Camp
    Værelser til rådighed     Standard 3 Seng Fælles Sovesal Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 4 Seng Fælles Sovesal Værelse Med Bad/wc     Superior Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc