X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Equity Point Lisboa

Travessa do Fala-S� 9, Lissabon, Portugal

kort og rutebeskrivelse


91%Vurdering

  • 94%Værdi for pengene
  • 86%Sikkerhed
  • 91%Område
  • 95%Personale
  • 89%Atmosfære
  • 89%Renlighed
  • 92%Faciliteter

Oversat af Google Travessa do Fala-S, nummer 9

Fra lufthavnen (bus):

Tag lufthavnsbussen og stå af ved Restauradores. Rejsetiden er 20 minutter, og billetprisen er 3,50 (det er gyldigt i 24 timer i busser og sporvogne)
Med taxa: Det vil koste 12-16 i weekender og nattetimerne. Køb en Taxi kupon i turistsektoren skranken i lufthavnen. Giv retninger toTravessa gøre Fala-S nummer 9. (Tæt på Praa da Alegria)

Fra lufthavnen (metro):
45 min. 1,40 - Metro - Tag den røde linje retning Så Sebastio (sidste stop). Skift til den blå linje (stadig så Sebastio), og tage den retning, Santa Apolnia. Stå af ved Restauradores.
20 min. 3,5 - Tag lufthavnsbussen og stå af ved Restauradores
15 min. 12. til 16. i weekender og nat - Taxi -. Give anvisninger til Travessa do Fala-S, nummer 9. (Tæt på Praa da Alegria). Når du er i Praa da Alegria, taxi har til at gå lige op og drej til venstre ad Santo Antnio da Glria. Efter to blokke, gade navneændringer til Travessa do Fala-S.


Fra Santa Apolnia togstation:
Med metro: Tag den blå linje i retning af Amadora Este og stå af ved Restauradores. Rejsetiden syv minutter og koster 1,40.
Med bus: Tag bus nummer 759 og stå af på Restauradores. Rejsetiden er 10 minutter og omkostninger 1,80.
Med taxa: Give anvisninger til Travessa do Fala-S, nummer 9. (Tæt på Praa da Alegria). Rejsetiden er 10 minutter og bør koste 8.

Fra Gare do Oriente Station:
Med metro: tage den røde linje til So Sebastio, og derefter skifte til den blå linje går i retning af Santa Apolnia. Afslut ved Restauradores. Rejsetiden er 25 minutter, og billetprisen er 1,40.
Med taxa: Give anvisninger til Travessa do Fala-S, nummer 9. (Tæt på Praa da Alegria) Rejsetiden er 15 minutter og bør koste omkring 15.

Fra Sete Rios Togstation / Bus terminal:
Med metro: Tag den blå linje i retning af Santa Apolnia og stå af ved Restauradores. Rejsetiden er 15 minutter, og billetprisen er 1,40.
Med taxa: Give anvisninger til Travessa do Fala-S, nummer 9 (tæt på Praa da Alegria). Rejsetiden er 25 minutter og vil koste omkring 9.

Når du er i Restauradores!
Afslut ved Restauradores, og på den modsatte side af Hard Rock Caf du har Elevador da Glria, de typiske gule sporvogne i Lissabon. Følg sporvogn stien op ad bakke, og tænd den tredje ved din højre. Det lille kvadrat kaldes Largo da Oliveirinha. Gå lidt længere og du vil se Travessa do Fala-S. Vi vil være på nummer 9, den lyserøde bygning på venstre! Velkommen til Equity Point Lisboa!