Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Equity Point Marrakech

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.1
 • Sikkerhed 9.0
 • Område 8.8
 • Personale 8.9
 • Atmosfære 8.9
 • Renlighed 8.9
 • Faciliteter 9.0

Område

80 Derb El Hammam; Mouassine

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Tre minutters gang fra Djemaa el-Fna i hjertet af basarerne, Equity Point Marrakech er i den ædle del af Medina: Mouassine.

Det er ikke svært at komme til hostel, men vi er i centrum af den gamle Medina i Marrakech, og det betyder: snoede gader, masser af venstreorienterede og rettigheder, og indtil du vænne sig til det, kan de fleste af gaderne ser meget ligner hinanden.

Vi mener, at med disse indikationer vil det være let at finde os, men hvis du føler dig fortabt, kan du altid spørge en person fra en butik (eller i gaderne, men de kan bede om en lille spids af 20Dhm). Alle ved os: bede om Equity Point i Mouassine og folk vil hjælpe. Endelig kan du altid ringe til os, og godt samle dig op.

KØRSELSVEJLEDNING:

Fra Djemaa el-Fnaa:

Den nemmeste måde at komme til vandrerhjemmet er fra den berømte Djemaa el-Fnaa pladsen. Spørg din taxachauffør til at forlade dig på, hvad der er populært kendt som Caf Argana selvom baldakinen læser Restaurant Argana. Navnet Argana er skrevet med store bogstaver på taget af lokalerne. Hvis du ankommer med bus, eller pladsen er lukket for biler, kigge efter denne cafe, eller spørge nogen til at vise dig vejen til den. Dens placeret på et af hjørnerne af pladsen.

Facing the cafe, tage gaden umiddelbart til venstre. Meget snart vil du komme til en åben plads. Kryds denne tager gade på venstre under buegang. Kør gennem buen og du vil være i Mouassine gaden. Dette er en forholdsvis bred gade (for Medina standarder), med butikker venstre og højre. Gå lige ned denne gade. Snart på din højre vil du se et lille hjørne butik kaldet "Fnaque Berber 'efterfulgt af en anden bue, gå direkte igennem den. Efter cirka 100 meter får du til en lille åben plads (eller et sted, hvor gaden bliver bredere), når du indtaster dette område finder du en lille bue bagud og til højre. Dette er en lille kovending, men bare rolig, da vores gade starter der! Du kan læse sit navn i toppen af ​​buen: »Derb Laghnaiz Lamouassine«. Passere gennem arch og gå ned tre trin. Du er der næsten. Denne gade har ingen butikker og i de fleste dele er overdækket. Walk og ikke forlader muren på din venstre. Efter 50-60 meter gå ned denne snoede gade, vil du finde en dør med vores navn på det: »Equity Point". Velkommen !!

Fra lufthavnen, kan du enten tage bussen eller en taxa, bus vil efterlade dig på Djemaa el-Fna, og hvis du ankommer med tog til ONCF togstationen, tage bus nummer 8 til Djemaa el-Fnaa pladsen.

Fra 10:00 til 09:00, er taxier eller biler ikke tilladt at køre gennem Djemaa el-Fna, pladsen er enorme, så du kan vælge at krydse den, og følg derefter indikationer over ellers spørge cab driver til at forlade din på Bab Ksour.

Fra Bab Ksour:

Når du er der, passerer gennem buen, og følg gaden Rue Side el Yamani under aprox. 5 minutter, er dette en rolig gade med ikke mange butikker. Efter et stykke tid, vil butikkerne starter, og meget snart vil du finde en vej på højre hånd, er det Mouassine street, ikke tage det. Bare lige efter du har forladt denne gade bag, vil din gade begynder at have et tag, holde på walking og et par skridt foran, du vil se indgangen til en moske på din højre, fortsætter med at gå ligeud. Efter et par skridt vil du være i et åbent rum, nu du er der næsten. På din venstre er der en gade, ikke tage det. På din højre er der en bue, dette er begyndelsen på vores gade: Derb el Hamman, kan du se skiltet på højre side af buen.

Vi kan også tilbyde dig en transfer service fra Menara Lufthavn i Marrakech. Priserne per overførsel er:

Fra 1 til 4 passagerer:
I løbet af dagen (7 a.m-20p.m) - 120 Dh-12 euro.
I løbet af natten (20 pm-7a.m) -170 DH-17 €.

Fra 5 til 7 passagerer
I løbet af dagen (7 a.m-20p.m) - 180 Dh-18 €.
I løbet af natten (20 pm-7a.m) -250 DH-25 euro.

Mere end 7 passagerer og grupper
Kontakt os på infomarrakech@equity-point.com

I denne gade er der ingen butikker:
- Når du passerer gennem buen gå ligeud 45 trin (aprox) og drej til venstre.
- Gå 20 skridt mere og drej til højre
- 7 flere trin og gøre det til venstre
- 50 flere trin og drej til højre
- 30 flere trin og du er der. Dør nummer 80. Welcome !!
 • Værdi for pengene 9.1
 • Sikkerhed 9.0
 • Område 8.8
 • Personale 8.9
 • Atmosfære 8.9
 • Renlighed 8.9
 • Faciliteter 9.0
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×