X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Equity Point Marrakech

80 Derb El Hammam; Mouassine, Marrakech, Marokko

kort og rutebeskrivelse


87%Vurdering

  • 91%Værdi for pengene
  • 86%Sikkerhed
  • 90%Område
  • 81%Personale
  • 86%Atmosfære
  • 84%Renlighed
  • 89%Faciliteter

Oversat af Google Tre minutters gang fra Djemaa el-Fna i hjertet af basarerne, Equity Point Marrakech er i den ædle del af Medina: Mouassine.

Det er ikke svært at komme til hostel, men vi er i centrum af den gamle Medina af Marrakech, og det betyder: snoede gader, masser af venstreorienterede og rettigheder, og indtil du vænner dig til det, de fleste af gaderne kan se meget svarende til hinanden.

Vi mener, at med disse indikationer vil det være let at finde os, men hvis du føler dig fortabt, kan du altid spørge nogen fra en butik (eller i gaderne, men de kan bede om en lille spids af 20Dhm). Alle kender os: bede om Equity punkt i Mouassine og folk vil hjælpe. Endelig kan du altid give os et opkald, og godt hente dig.

Kørselsvejledning:

Fra Djemaa el-Fnaa:

Den nemmeste måde at komme til vandrerhjemmet er fra den berømte Djemaa el-Fnaa pladsen. Spørg din taxachauffør til at forlade dig på, hvad der er populært kendt som Caf Argana selvom baldakinen læser Restaurant Argana. Navnet Argana er skrevet med store bogstaver på taget af lokalerne. Hvis du ankommer med bus, eller pladsen er lukket for biler, kigge efter denne cafe, eller spørg nogen til at vise dig vejen til det. Dens placeret på et af de hjørner af pladsen.

Facing the cafe, tage gaden umiddelbart til venstre. Meget snart vil du komme til en åben plads. Kryds dette tager gade på venstre under buegang. Passere gennem buen og du vil være i Mouassine gaden. Dette er en forholdsvis bred gade (for Medina standarder), med butikker venstre og højre. Gå lige ned denne gade. Snart på din højre vil du se et lille hjørne butik kaldet 'Fnaque Berber' efterfulgt af en anden bue, gå direkte igennem den. Efter cirka 100 meter du kommer til en lille åben plads (eller et sted, hvor gaden udvider), når du indtaster dette område vil du finde en lille bue bag og til højre. Dette er en lille u-vending, men fortvivl ikke, da vores gade starter der! Du kan læse sit navn øverst på buen: "Derb Laghnaiz Lamouassine '. Passere gennem buen og gå ned tre trin. Du er der næsten. Denne gade har ingen butikker, og i de fleste dele er overdækket. Walk og ikke forlader muren på din venstre. Efter 50-60 meter gå ned denne snoede gade, finder du en dør med vores navn på det: 'Equity Point ". Velkommen!

Fra lufthavnen, kan du enten tage bussen eller en taxa, vil bussen forlade dig på Djemaa el-Fna-pladsen, og hvis du ankommer med tog på ONCF togstationen, tage bus nummer 8 til Djemaa el-Fnaa pladsen.

Fra 10:00 til 09:00 er der taxaer eller biler ikke tilladt at køre gennem Djemaa el-Fna-pladsen, pladsen er enorm, så du kan vælge at krydse den, og følg derefter indikationer ovenstående ellers spørge cab driveren til at forlade din på Bab Ksour.

Fra Bab Ksour:

Når du er der, passerer gennem buen, og følg gaden Rue Side el Yamani i løbet af aprox. 5 minutter, er det en rolig gade med ikke mange butikker. Efter et stykke tid, vil butikkerne starte, og meget snart vil du finde en gade på højre, det er Mouassine gade, skal du ikke tage det. Bare lige efter du har forladt denne gade bag, vil din gade begynder at have et tag, holde på walking og et par skridt foran du se indgangen til en moské på din højre, fortsætter med at gå ligeud. Efter et par flere trin, du vil være i et åbent rum, nu du er der næsten. På din venstre side er der en gade, skal du ikke tage det. På din højre er der en bue, dette er begyndelsen på vores gade: Derb El Hamman, kan du se skiltet på højre side af buen.

Vi kan også tilbyde dig en transfer service fra Menara Lufthavn i Marrakech. Priserne per overførsel er:

Fra 1 til 4 passagerer:
I løbet af dagen (7a.m-20p.m) - 120 Dh-12-euro.
I løbet af natten (20 pm-7a.m) -170 Dh-17-euro.

Fra 5 til 7 passagerer
I løbet af dagen (7a.m-20p.m) - 180 Dh-18-euro.
I løbet af natten (20 pm-7a.m) -250 Dh-25 euro.

Mere end 7 passagerer og grupper
Kontakt os på infomarrakech@equity-point.com

I denne gade der er ingen butikker:
- Når du passerer gennem buen gå ligeud 45 trin (aprox), og drej til venstre.
- Gå 20 skridt mere og drej til højre
- 7 flere skridt og gøre det til venstre
- 50 flere trin og drej til højre
- 30 flere trin, og du er der. Dør nummer 80. Velkommen!