Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ericeira Villa

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
0.0
ingen bedømmelse 0 anmeldelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Rua Eduardo Henriques Pereira lote 3

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
For at komme til ERICEIRA fra Lissabons lufthavn:

1) BUS: En shuttle kører mellem lufthavnen i Lissabon og byens centrum og stopper på vej til 'Campo Grande ", eller du kan tage en taxa til Campo Grande. Busser gå herfra hver time til Ericeira i dagtimerne. Busline hedder Mafrense og stop er tæt på trappen af ​​metroen, på den anden side af stadion Alvalade XXI. Destinationen af ​​din bus er Venda do Pinheiro, Malveira, Mafra og Ericeira. Du skal regne med ca. 2 timers rejse, hvis du beslutter at bruge denne metode.

2) TAXI Du kan dog finde det mere praktisk at bestille en taxa fra os til at tage dig fra lufthavnen til Ericeira. Drevet tager mindre end 1 time. Vi har forhandlet den præferencebehandling for denne overførsel. Se venligst din prisliste for detaljer.
Taxi-chauffør vil blive venter på dig, når du kommer ud fra told- og han vil blive holde op et stykke papir med dit navn; Han vil give dig nøglerne til din ferie hus og tage dig der direkte hvis det er uden for kontortid. (Vær venlig ikke at indtaste en taxa chaufføren, som ikke har dit navn i sin besiddelse.)
Alternativt kan du få en taxa i lufthavnen rang eller leje en bil hos os.
Hvis du ankommer på kontoret med en taxa, som ikke er blevet bestilt gennem os, skal du ikke tømme taxa på din bagage, som du foretager i din taxi til din feriebolig når du har hentet nøglerne. Vi har desværre ikke leveringsservice mellem kontoret og din villa.

3) lejet bil (Se også vores udlejningspriser). Kommer ud af carpark bygningen du dreje til højre med det samme, går ned ad bakke i retningen "Parque Das Nacoes«. Gå på tværs af runde-om (Ponte, Vasco da Gama - A2), køre 50 m og efter at have passeret under en bro drej til venstre ved lyskrydset. Du er nu på en motorvej. (Hvis du går glip af turn kommer ud af parkeringspladsen bygning du kan ende på på forskellige, meget større runde-om. Sørg for at tage turen til Norte / Ponte / Vasco da Gama og du wil ender på samme motorvej ).
Efter 1,8 km tager turen til højre underskrevet IC17 / Outros Destinos og umiddelbart efter tage den venstre vognbane 'Outros Destinos «.
Efter yderligere 3,8 km kommer du ind i en tunnel, ophold i den rigtige vognbane, der tager dig til A8 / Malveira / Leiria. Sørg for at følge skiltene til Leiria / Malveira. Motorvejen skel, følg skiltene til Malveira / Mafra. Afslut ved Mafra, og du er 13 km fra Ericeira.
I Ericeira du ankommer til et T-kryds underskrev Lissabon og Sintra til venstre og Ericeira til højre, drej til venstre. (Indtast ikke centrum af byen.) 200 m længere fremme du ankommer ved en korsvej, underskrevet til højre "centro".
Park her omkring, på kontoret er på hjørnet af denne gade, på toppen af ​​et fly af fremtrædende trin.

For at komme til ERICEIRA rejse med bil
1) Hvis du kommer fra Mafra / Malveira du ankommer i Ericeira til et T-kryds underskrev Lissabon og Sintra til venstre og Ericeira til højre, drej til venstre. (Indtast ikke centrum af byen.) 200 m længere fremme du ankommer ved en korsvej, underskrevet til højre "centro". Park her omkring, på kontoret er på hjørnet af denne gade, på toppen af ​​et fly af fremtrædende trin.

2) Hvis du kommer fra Torres Vedras / Ribamar, ophold på hovedvejen gang i Ericeira. Efter brandstationen fortsætter 300 m (eller 200 m efter et signal til Mafra), og du ankommer ved en korsvej, underskrevet til højre "centro". Park rundt her.

3) Hvis du kommer fra Sintra ophold på hovedvejen endnu 200 m efter benzinstationen 'Galp «, der er i begyndelsen af ​​byen. og du ankommer ved en korsvej, underskrevet til venstre "centro".
Park her omkring, har du ankom.
0.0
ingen bedømmelse 0 anmeldelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

BOOK NU
Ericeira Villa Located at Rua Eduardo Henriques Pereira lote 3, , Ericeira.
Ericeira Villa
Portugal
Ericeira 2655-266 Rua Eduardo Henriques Pereira lote 3
0% 0
38.9613776 -9.4151329
Ericeira Villa
    Værelser til rådighed

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores månedlige nyhedsbrev, og få de bedste tilbud på hostels og nyheder sendt direkte til din indbakke. Du kan altid afmelde dig.