X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Etage Hotel-Trebinje

Ulica Dusanova 15, Trebinje, Bosnien og Herzegovina

ingen bedømmelse

0 Bedømmelser
  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Etage Hotel har 40 værelser og en kapacitet på 100 senge. Underjordisk garage på to niveauer og parkering med videoovervågning. På hotellet kan du finde kaffebar Etage med en stor have og restaurant for gæster.

Kvalitet, service og venlige personale retfærdiggør tillid gæster fra og uden for regionen.
Værelser er udstyret med senge, eget badeværelse, aircondition, internetforbindelse, kabel-tv.

Trebinje Kommune er beliggende i den sydlige del af den serbiske republik i Bosnien-Hercegovina. Dette er baglandet af den sydlige Adriaterhavet og baglandet til Dubrovnik-Herceg Novi Riviera. Som en by beliggende ved grænserne af tre stater Trebinje er en interessant stop for mange udenlandske og indenlandske turister var at rejse på havet eller i et af de lande i regionen.

Styret af ønsket om at sørge for indkvartering stigende antal turister fra område 2006 begyndte han at arbejde ETAGE. Hotel Etage er beliggende i centrum af byen ved skillevejen til Hercegovina Gracanica, stolthed Trebisnjica som repræsenterer en slags turistattraktion. Hotellet ligger hundrede meter danner den gamle bydel i Trebinje.

Et kreditkort er påkrævet for at sikre reservationen. Du har op til 3 dage før ankomst for at annullere reservationen uden beregning. Hvis reservationen bliver annulleret inden 72 timer før ankomst vil du blive opkrævet 1 nat ophold. Samme dag aflysninger, udeblivelser eller tidlig check ud vil resultere i 1 nat afgift. Betaling: kreditkort vil blive opkrævet på ankomstdagen.
Check ind: 13:00
Check ud: 11:00
»For at bekræfte din reservation, kræver vi et gyldigt kreditkort. Hvis der er et problem med dit kort, kan vi nødt til at kontakte dig for at bekræfte dit kort. Hvis du ikke svare på vores e-mail inden for 2 hverdage din reservation kan blive aflyst som følge heraf. "

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Aircondition
  • Bar
  • Morgenmad inkluderet
  • Restaurant


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Etage Hotel-Trebinje Located at Ulica Dusanova 15, , Trebinje.
Etage Hotel-Trebinje
Bosnia And Herzegovina
Trebinje 89101 Ulica Dusanova 15
0% 0
42.7097820 18.3416000
Etage Hotel-Trebinje
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc