X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Fat Cat Travellers Community

2A Sherrybrooke Place, Auckland, New Zealand

kort og rutebeskrivelse


85%Vurdering

  • 89%Værdi for pengene
  • 84%Sikkerhed
  • 76%Område
  • 91%Personale
  • 97%Atmosfære
  • 79%Renlighed
  • 81%Faciliteter

Oversat af Google Fra lufthavnen - 2 muligheder:

1) Tag Airport Express Bus (www.airbus.co.nz - $ 16, en time), til New Market, og derefter den vestlige Waitakere Train linje til Sunnyvale Train Station (www.maxx.co.nz - $ 6, 30 minutter). De samlede omkostninger er $ 24, med en rejsetid på en time og en halv.

2) Tag Super Shuttle (www.supershuttle.co.nz). Omkostningerne er $ 51 per person, og det tager omkring en time.


Fra byens centrum med tog:
Hvis du ønsker at tage toget her, tage den vestlige tog linje fra Britomart (central Auckland) i retning af Waitakere. Stop ved Sunnyvale station - derfra er det en kort gåtur (ca. 600 m) til vores hjem. Så følg anvisningerne nedenfor.

Til fods fra Sunnyvale Train Station:
Gå tilbage i retning af Auckland, går i retning af trafikken lys på broen på Seymour Road. Drej til venstre ad Seymour Road. Derefter drejes til højre ad Rangeview Road. Gå til højre og krydse togskinnerne. Drej til venstre ad Sherrybrooke Place; vi er i slutningen af ​​vejen ved 2A. Følg indkørsel og du vil gå forbi frugt skure at nå frem til huset. Sig goddag til alle, du møder på vejen, vi er meget venlige i New Zealand!

Vi glæder os til at se dig.

Bemærk, at vores gade er meget lille og ikke velkendt. Ingen kender vores gade, så de ikke vil være i stand til at give dig retninger - din bedste chance er at udskrive kortet ovenfor, og tag det med dig!