X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Favela Chic Hostel

Rua Major Raul de Mattos, 78, Foz do Iguacu, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


75%Vurdering

  • 74%Værdi for pengene
  • 76%Sikkerhed
  • 80%Område
  • 84%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 64%Renlighed
  • 67%Faciliteter

Oversat af Google Fra lufthavnen kunne det ikke være nemmere at finde os. Hvert 20. minut er der en bus til centrum af byen for R $ 2,65. Rejsen er omkring 10 minutter langs en gade (Avenida das Cataratas), og vi er den endelige (anmodning) stop før slutningen af ​​denne lange vej. Vi er stoppet lige forbi Iguassu Boulevard (et stort fritids-kompleks, som du ikke kan gå glip af) på reft. Du er nødt til at krydse vejen og hovedet op ad bakke for omkring 25 meter og Rua Major Raul de Mattos er den første vej på højre hånd. Vi er 100 meter op til venstre (antal 78 - se ud til den store træskilt).

En taxa fra lufthavnen vil sandsynligvis koste i omegnen af ​​R $ 20-25.

Fra den centrale rutebil station, skal du tage en bus til Terminal Urbano for R $ 2,65. De kører hvert 15. minut. På denne terminal du skal tage bus nummer 120 mod Vandfald (Cataratas på portugisisk) uden ekstra omkostninger. Det er en kort tur i byen, som derefter snor sig ind på Avenida das Cataratas, den vej, der fører til vandfaldene. Vi er på den første (anmodning stop) på denne gade. Stå af bussen, og hovedet op ad bakken for omkring 10 meter og drej til højre ind Rua Major Raul de Mattos. Vi er 100 meter op til venstre (antal 78 - se ud til den store træskilt).

En taxa fra den vigtigste rutebil station vil sandsynligvis koste i omegnen af ​​R 15 dollar.