X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Feetup Garden House Hostel Barcelona

Calle d' Hedilla 58, Barcelona, Spanien

kort og rutebeskrivelse


91%Vurdering

  • 95%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 83%Område
  • 97%Personale
  • 94%Atmosfære
  • 90%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google Fra Estacio del Nord bus station:
Tag den røde linje (L1) metro fra Triumfbuen i retning af Hospital de Bellvitge. Stå af på Catalunya station og overføre til den grønne linje (L3). Stå af ved Valldaura station. Når du kommer ud af stationen, fortsætter med at gå i samme retning og drej til højre ved den anden gade, Calle dHedilla. Vi er på nummer 58, på venstre hånd.

Fra Sants Estacio Train Station:
Tag den grønne linje (L3) metro i retning af Trinitat Nova. Stå af ved Valldaura station. Når du kommer ud af stationen, fortsætter med at gå i samme retning og drej til højre ved den anden gade, Calle dHedilla. Vi er på nummer 58, på venstre hånd. Det er kun 20 minutter! Det vil koste 2.

Fra El Prat Barcelona Lufthavn:
... Med tog: Der er et tog fra lufthavnen til centrum af byen. Det tager kun 25 minutter. Hvis du køber en T-10 eller T-dag (se nyttige oplysninger nedenfor) kan du bruge det til dette tog. Hvis ikke, vil det koste 2,60.
Du har to muligheder. Jo hurtigere rute er at stå af toget i Passeig de Gracia. Herfra tager metrolinje 3 i retning af Trinitat Nova og stå i Valldaura Station.
Den anden mulighed er at stå af toget i Barcelona Sants og derefter tage metrolinje 3 i retning af Trinitat Nova og så stå i Valldaura Station.
Når du kommer ud af stationen, fortsætter med at gå på den samme
retning og drej til højre ved den anden gade, Calle dHedilla. Vi er på nummer 58, på venstre hånd.

... Af Aerobus:
Uden for hver terminal vil du finde en blå bus kaldet Aerobus, som vil tage dig til centrum af Barcelona. Turen tager cirka 20 minutter og koster 5,30. Stå af ved Plaza Catalunya og krydse den vigtigste firkant. Foran dig der er en bygning kaldet El Triangle og Caf Zürich. Overfor Caf Zürich vil du se metrostation, hvor du bliver nødt til at tage den grønne linje (L3) retning Trinitat Nova. Stå af ved Valldaura station. Ved afgangen, fortsætter gå i samme forstand du forlader stationen og drej til højre ved den anden gade (Calle d'Hedilla). Vi er på nummer 58, som vil være på din venstre side.

... Af taxi:
At tage en taxa fra lufthavnen vil koste dig omkring 20 eller 25, men det afhænger af taxachauffør.

Nyttige oplysninger:
Der findes flere typer af rejsekort, du kan købe, afhængigt af hvor længe du bor i Barcelona. En T-10 er 9,25 til 10 ture. T-Dia er 6.95 for én dags ubegrænset rejser.

En enkelt metro billet koster 2, og du kan overføre mellem stationerne inden 1h15mins. Disse billetter er til rådighed i metrostationer, busterminaler, lotteri butikker, FCG stationer og kiosk kiosker.
Bemærk, at du kan bruge T-10 og T-Dia på bus, metro, tog, Rodalies Renfe og natbus.