Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Feetup Garden House Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 8.7
 • Sikkerhed 9.1
 • Område 7.7
 • Personale 9.5
 • Atmosfære 9.1
 • Renlighed 8.9
 • Faciliteter 8.6

Område

Calle d' Hedilla 58

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra Estació del Nord bus station:
Tag den røde linje (L1) metro fra Arc de Triomf i retning af Hospital de Bellvitge. Stå af ved Catalunya station og overføre til den grønne linje (L3). Stå af ved Valldaura station. Når du kommer ud af stationen, fortsætter med at gå i samme retning, og drej til højre ved den anden vej, Calle dHedilla. Vi er på nummer 58, på venstre hånd.

Fra Sants Estació Train Station:
Tag den grønne linje (L3) metro i retning af Trinitat Nova. Stå af ved Valldaura station. Når du kommer ud af stationen, fortsætter med at gå i samme retning, og drej til højre ved den anden vej, Calle dHedilla. Vi er på nummer 58, på venstre hånd. Det er kun 20 minutter! Det vil koste 2.

Fra El Prat Barcelona Lufthavn:
... Med tog: Der er et tog fra lufthavnen til centrum af byen. Det tager kun 25 minutter. Hvis du køber en T-10 eller T-dag (se nyttige oplysninger nedenfor) du kan bruge det til dette tog. Hvis ikke, vil det koste 2,60.
Du har to muligheder. Jo hurtigere rute er at stå af toget i Passeig de Gracia. Herfra tage metroen Linje 3 i retning af Trinitat Nova og stå i Valldaura Station.
Den anden mulighed er at stå af toget i Barcelona Sants og derefter tage metrolinje 3 i retning af Trinitat Nova og derefter komme ud i Valldaura Station.
Når du kommer ud af stationen, fortsætter med at gå på samme
retning og drej til højre ved den anden vej, Calle dHedilla. Vi er på nummer 58, på venstre hånd.

... Af Aerobus:
Uden for hver terminal vil du finde en blå bus kaldet Aerobus, som vil tage dig til centrum af Barcelona. Turen tager cirka 20 minutter og koster 5,30. Stå af ved Plaza Catalunya og krydser den centrale plads. Foran dig der er en bygning kaldet El Triangle og Caf Zürich. Overfor Caf Zürich vil du se metrostationen, hvor du bliver nødt til at tage den grønne linje (L3) retning Trinitat Nova. Stå af ved Valldaura station. Ved afgangen, fortsætter gå i samme forstand du forlader stationen og drej til højre ved den anden vej (Calle d'Hedilla). Vi er på nummer 58, som vil være på din venstre side.

... Med taxa:
At tage en taxa fra lufthavnen vil koste dig omkring 20 eller 25, men det afhænger af taxachauffør.

Nyttige oplysninger:
Der findes flere typer af rejsekort, du kan købe, afhængigt af hvor længe du holder dig i Barcelona. En T-10 er 9,25 til 10 ture. T-Dia er 6.95 for en dag af ubegrænsede rejser.

En enkelt metro billet koster 2, og du kan overføre mellem stationerne inden 1h15mins. Disse billetter i metrostationer, busterminaler, lotteri butikker, FCG stationer og kiosk kiosker.
Bemærk, at du kan bruge T-10 og T-Dia på bus, metro, tog, Rodalies Renfe og på den natbus.
 • Værdi for pengene 8.7
 • Sikkerhed 9.1
 • Område 7.7
 • Personale 9.5
 • Atmosfære 9.1
 • Renlighed 8.9
 • Faciliteter 8.6
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.