X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Feetup Yellow Nest Hostel Barcelona

Passatge Regente Mendieta 5, Barcelona, Spanien

kort og rutebeskrivelse


86%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 76%Område
  • 89%Personale
  • 87%Atmosfære
  • 87%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google Fra Estacio del Nord bus station:
Tag metroen røde linje (L1) går i retning af Hospital de Bellvitge, ændre på Plaça de Sants, og tage den blå linje (L5) i retning af Cornella Centre. Stå af ved Badal metrostation og følg anvisningerne nedenfor.

Fra Sants Estacio togstation:
Tag metro blå linje (L5) i retning af Cornella Centre og stå af på Badal metrostation og følg anvisningerne nedenfor.

Fra Girona Lufthavn:
Tag særlig bus til centrum (rejsetid er 1h20 og koster omkring 10). Det efterlader dig på Estacio del Nord, den centrale busstation. Tag metroen røde linje (L1) i retning af Hospital de Bellvitge, forandring på Plaza de Sants og tage den blå linje (L5) i retning af Cornella Centre og stå af på Badal Station og følg anvisningerne nedenfor.

Fra El Prat, Barcelona Lufthavn:
... Med tog (den hurtigste option):
Tag toget til Sants station (20 minutter). Når du er der tage metroen blå linje (L5) går i retning af Cornella og stå af på Badal station (det er to stop), og følg anvisningerne nedenfor.
... Af Aerobus:
Tag Aerobus, som bringer dig direkte i centrum af Barcelona på Plaza Catalunya, eller du kan også stoppe ved Placa Espanya. Det er bedre at stoppe ved Placa Espanya, da det er tættere på vandrerhjemmet. Derfra tage metroen røde linje (L1) i retning af Hospital de Bellvitge, forandring på Plaza de Sants og tage den blå linje (L5) i retning af Cornella Centre. Stå af ved Badal metrostation og følg anvisningerne nedenfor.
Bemærk: Aerobussen går mod lufthavnen har et stop ved Sants Estacio, to stop fra vandrerhjemmet.

Fra Plaza Catalunya:
Tag metroen røde linje (L1) i retning af Hospital de Bellvitge, forandring på Plaza de Sants og tage den blå linje (L5) går i retning af Cornella Centre. Stå af ved Badal metrostation og følg anvisningerne nedenfor.

Fra Badal Station:
Dette er en fire minutters gang, hvis du følger vejledningen.
Når i stationen, gå til venstre via Carreras I Candi exit. Det har to døre, få en på din højre (sortida Sants). Når du er på gaden, gå ligeud til næste hjørne og drej til højre ad Arizala Street. Efter 100m du vil nå Avenida Madrid, krydse vejen og gå op den første lille gade til venstre. Dette er Passatge del Regente Mendieta, hvor du vil finde os på N 5.. Her er hostel!