X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Feetup Yellow Nest Hostel

Passatge Regente Mendieta 5, Barcelona, Spanien

kort og rutebeskrivelse


86%Vurdering

  • 89%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 77%Område
  • 90%Personale
  • 87%Atmosfære
  • 85%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Fra Estació del Nord bus station:
Tag metroen røde linje (L1) går i retning af Hospital de Bellvitge, ændre på Placa de Sants, og tage den blå linje (L5) i retning af Cornella Centre. Stå af ved Badal metrostation og følg anvisningerne nedenfor.

Fra Sants Estació togstation:
Tag metro blå linje (L5) i retning af Cornella Centre og stå af på Badal metrostation og følg anvisningerne nedenfor.

Fra Girona Lufthavn:
Tag særlig bus til byens centrum (rejsetid er 1h20 og koster omkring 10). Det efterlader dig på Estació del Nord, den centrale busstation. Tag metroen røde linje (L1) i retning af Hospital de Bellvitge; ændre på Plaza de Sants og tage den blå linje (L5) i retning af Cornella Centre og stå af på Badal Station og følg anvisningerne nedenfor.

Fra El Prat, Barcelona lufthavn:
... Med tog (den hurtigste option):
Tag toget til Sants station (20 minutter). Når der tager metroen blå linje (L5) går i retning af Cornella og stå af på Badal station (det er to stop), og følg anvisningerne nedenfor.
... Af Aerobus:
Tag Aerobus, som bringer dig direkte i centrum af Barcelona på Plaza Catalunya, eller du kan også stoppe ved Placa Espanya. Det er bedre at stoppe ved Placa Espanya da det er tættere på vandrerhjemmet. Herfra tager metroen røde linje (L1) i retning af Hospital de Bellvitge; ændre på Plaza de Sants og tage den blå linje (L5) i retning af Cornella Centre. Stå af ved Badal metrostation og følg anvisningerne nedenfor.
Bemærk: Den Aerobus går mod lufthavnen har et stop på Sants Estació, to stop fra vandrerhjemmet.

Fra Plaza Catalunya:
Tag metroen røde linje (L1) i retning af Hospital de Bellvitge; ændre på Plaza de Sants og tage den blå linje (L5) går i retning af Cornella Centre. Stå af ved Badal metrostation og følg anvisningerne nedenfor.

Fra Badal Station:
Dette er en fire minutters gang, hvis du følger vejledningen.
Når i stationen, gå til venstre via Carreras I Candi exit. Den har to døre; få en på din højre (Sortida Sants). Når du er på gaden, gå lige ud til det næste hjørne og drej til højre ad Arizala Street. Efter 100m du vil nå Avenida Madrid; krydse avenue og gå op den første lille gade til venstre. Dette er Passatge del Regente Mendieta, hvor du vil finde os på N 5. Her er hostel!