X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Finca Espirito Santo

Rod. Rio Santos Km 27.5 - Condominio Sertaozinho, Praia do Leo - Ubatuba, Ubatuba, Brasilien

ingen bedømmelse

0 Bedømmelser
  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Hvad der engang var en fiskers hus, som nu er forvandlet til et charmerende Guesthouse nær de bedste strande på nordkysten. De fem pakker blev bygget med bunden af ​​bambus, mudder og sand, er væggene beklædt med stuk og træ er grøn forsegling.

Den oprindelige idé var en 'Villa Beach' til familien af ​​ejeren. Over tid andre projekter blev realiseret, og i 2006 Inn-style bed and breakfast, blev indviet. Navnet kommer fra sammenlægningen af ​​to faktorer, placeringen af ​​denne inn på et bjerg ved siden af ​​dalen og havet, afledning af Finca, og navnet på den Hellige Ånd, for hengivenhed. Hvad der engang var en fiskers hus, nu forvandlet til en charmerende kro nær de bedste strande på nordkysten. Som Itamambuca, Felix, Prumirim, Puruba, og mindre end ti minutters gang langs en sti, indtil det uudforskede Beach Leo. Det område på 10 tusinde kvadratmeter denne fast i Mata Atlantica, omgivet af en skov med arter, der anses uddøde urørlig som Jussara, plamito indfødte Mata Atlantica, foruden Centennial træer, der udgør en af ​​de rigeste økosystemer på planeten, Paradise af biodiversitet arter planter og dyr.

De fem suiter blev bygget baseret stuk og træ er grønt segl. Ethvert tilbud til gæster frigobas, kattebakke, tv og loft fan. Loftet suiter og individuelt indrettede med originale stykker af colection og panorerede i rejser og andre antiquaries med uvurderlig værdi.

Hvis du nødt til at annullere din bestilling, skal du gøre det mindst 48 timer før ankomst.

Check in: 14:00
Afrejse: 12:00

Afhængig af perioden for din reservation vil du blive opkrævet 50% på forhånd for at sikre din booking (refunderes ikke), kan du blive kontaktet af ejendommen anmoder om CVV-koden af ​​det kreditkort, der anvendes til denne booking eller anmodet om en indbetaling .
Dette gælder også, hvis din bestilling er i løbet af en national helligdag, nytårsaften eller Carnival.

Søg efter tilgængelighed


Politikker

  • Kreditkort modtages ikke


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 2 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Finca Espirito Santo Located at Rod. Rio Santos Km 27.5 - Condominio Sertaozinho, Praia do Leo - Ubatuba, Ubatuba.
Finca Espirito Santo
Brazil
Ubatuba Sao Paulo 11680-000 Rod. Rio Santos Km 27.5 - Condominio Sertaozinho, Praia do Leo - Ubatuba
0% 0
-23.3649844 -44.9532265
Finca Espirito Santo
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc