X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Florentine Backpackers Hostel

10, Elifelet Street, Tel Aviv, Israel

kort og rutebeskrivelse


89%Vurdering

  • 90%Værdi for pengene
  • 87%Sikkerhed
  • 85%Område
  • 95%Personale
  • 93%Atmosfære
  • 86%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google Retninger og hvordan man får:
Fra Ben Gurion Lufthavn: (For at Tel Aviv Central bus station)
- Bus eller tog - Tag en bus eller et tog til Tel Aviv centrale busstation (Ha-Hagana 'tog station-som er meget tæt på den centrale bus station).
Fra centrale busstation er 20 min gang til hostel (Elifelet Street) kan du enten gå på Salame (Solomon / Shlomo - det har forskellige navne) gade (vest-mod stranden) indtil du krydser Elifelet gaden og drej til højre til Elifelet indtil du når Elifelet 10.. Eller tage bus nummer 44 eller 46 fra 4. etage på den centrale busstation og bede chaufføren til at tabe dig ud på den nærmeste station til Elifelet gaden. (Bede ham om retninger ... de er som regel rart og gerne hjælpe). Desuden vil fra Har Tzion avenue (tæt på centrale busstation) bus nummer 42 slip du på hjørnet af Salame (Solomon) gade og Elifelet gaden. Så bare gå op Eliefelet (nord), indtil du når Elifelet 10..
Nogle gange bare venter på bussen tager dobbelt så lang tid som bare blot at gå 
- Taxi --- fra den centrale busstation til Elifelet st bør ikke koste mere end 20 shekels (5 USD, 3-4 euro)
Taxi-være untrusty med taxachauffører .... de normalt drage fordel af turister og opkræve ekstra, så bare vide, hvordan man Bargain eller indstille en pris på forhånd. En tur fra lufthavnen til enhver placering i centrum af Tel Aviv bør koste omkring 130 sekel! (Ca. 33 USD eller 25 Euro), måske 10-20 shekel mere, hvis det er i løbet af natten.
Det er muligt for os at have en pickup service til lufthavnen for 140 shekel og 150 om natten, skal du arrangere det med os først.
Florentine Hostel
10 Elifelet St
Tel Aviv.
Florentine naboskab
*) Kan du altid ringe til mig direkte til min mobiltelefon, hvis du får probelms komme her.