X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Freddy's House

Corte Tancredi, 11, Bari, Italien

81%Vurdering

 • 85%Værdi for pengene
 • 80%Sikkerhed
 • 90%Område
 • 90%Personale
 • 75%Atmosfære
 • 85%Renlighed
 • 65%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Det nyeste mest centrale hostel for rejsende på et budget!
I den charmerende gamle bydel foran Ferries terminal!
Hjemmebiograf & breakfast!

3 fritliggende strukturer i den charmerende gamle bydel fra kun 19,90 morgenmad inkluderet!

I Freddy Hus alle værelser er udstyret med privat badeværelse, køleskab, aircondition, LCD-tv.

Julemanden Freddys House er den større nyhed i de typiske strukturer angelsaksiske vandrerhjem i Europa. Denne struktur blev designet med den hensigt at skabe et omrejsende indkvartering. Vores gæster afhængigt af behov og vaner har en måde at være i stand til at bo i flere fritliggende strukturer for at sikre en fri dag og nat Tour i den charmerende gamle bydel.

Ved ankomst i Bari, at komme til Santa Claus Freddy Hus, kan du klatre gennem trapper, eller du kan vælge at stien langs væggene, såkaldte "Muraglia.
Inde i disse Walls vedlægges den gamle bydel, den mest fokuspunkt i der står det meste af aktivt erhvervsliv, gamle traditioner, museum, kirker, barer, klubber, diskoteker, sushi bar, restauranter er typiske for området. Fra væggene du kunne se skønheden i en af ​​de længste Promenades i Italien. Og havet, i Bari, og dens indbyggere har lange traditioner, erindringer, og det er den vigtigste kilde til levebrød for de fleste familier i den gamle bydel.

Julemanden Freddy Hus, er den eneste tankevækkende og billigste indkvartering i området, som ligger lige foran byen Port (Færger og Cruise Terminal), ved 4 minutter fra togstationen (med bybus nummer 20 /) og 15 minutter fra lufthavnen (ved bybus nummer 16).
Bare følg up-bakke kaldet Strada Porto Nuovo foran Port Afslut og du vil nå Piazza San Pietro og derefter søge efter en lille bue, der kaldes Arco San Pietro ved siden af ​​Caffe.
Følg ellers trappen foran Port Afslut og derefter vil du lige nå Arco San Pietro n.. 4..
Glem ikke, at du er nødt til at følge anvisninger med vores mascotsThe Barese Polyp.
Glem ikke at ringe til os og vi vil samle dig op med vores private shuttle!

Julemanden Freddys House omfatter tre strukturer, i den overordnede og typiske bue for den gamle by, hver enkelt langt bare få meter fra andre.

Den første bygning er Don Vito Corleone Trulli med 6 seng blandet dorm foran St. Peter Arch i Arco San Pietro 4, bygget efter den typiske arkitektoniske struktur Trulli i Alberobello, som tilbyder 'Sleep & Go "løsning for rejsende på et budget, foreslår, at nogen har brug for overnatning og morgenmad, mulighed for at bruge tjenesten. En aften her går op fra 19,90 EUR morgenmad inkluderet. Hos Don Vito Trulli benægter ikke nogen mulighed for at opdatere og slappe af på noget tidspunkt. Du kan ikke lade det glide. På Don Vito Trulli dig får også hjemmebiograf og garderobeskabe.

Den anden bygning på kun 3 minutters gåafstand er Freddy Hus foran kong Tancredi Arch, hvor vores gæster kan finde tre og fire seng værelse privat ensuite med badeværelse, køleskab, aircondition, plasma-tv direkte i rummet!

Freddy House, med Superior 4 seng dorm med privat badeværelse, Superior dobbeltværelse med eget badeværelse, Imperial lejlighed til tre voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed til fire voksne med privat badeværelse.
Alle værelser og lejligheder i Freddy House har privat badeværelse, køleskab, aircondition, plasma-tv, gratis hjemmebiograf.

Den tredje struktur er den Bohemian Rhapsody, kun 3 minutters gåafstand.
Den Bohemian Rhapsody er en struktur indsat i byens centrum tæt på den helt nye Petruzzelli Teater, Niccolo Piccinni Teater, shopping center i byen Bari, Corso Vittorio Emanuele.
I Bohemian Rhapsody vil du finde Superior 4 seng dorm med privat badeværelse, Superior dobbeltværelse med eget badeværelse, Imperial lejlighed til tre voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed til fire voksne med privat badeværelse, Imperial lejlighed fo fem voksne med eget badeværelse.
Alle værelser og lejligheder i Bohemian Rhapsody har privat badeværelse, køleskab, aircondition, plasma-tv, hjemmebiograf.
En nat i går op fra 21,90 euro morgenmad inkluderet.

Check in: fra 10,30 til 13,00 og fra 15,00 til 22,00.
Vær venlig at respektere vores check i politik, hvis du påtænker at tjekke ind senere bedes meddele os.
Check ud på 11,00.

Bemærk, at vi Forhåndsgodkend kreditkort for at acceptere din reservation. hvis dit kreditkort vil være ugyldig eller med utilstrækkelig fond, vil vi bede dig om at give os en anden. Hvis du undlader at gøre det, forbeholder vi os ret til at annullere din reservation.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Aircondition
 • Morgenmad inkluderet
 • dvd'er
 • Lounge
 • Håndklæder inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Freddy's House Located at Corte Tancredi, 11, , Bari.
Freddy's House
Italy
Bari 70122 Corte Tancredi, 11
81% 59
41.1319063 16.8696999
Freddy's House
    Værelser til rådighed     Superior Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Deluxe Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Superior 3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Superior 4 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     5 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Standard 6 Seng Privat Værelse Med Bad/wc