X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Fresh* Sheets Hostel Dubrovnik Old Town

Svetog Simuna 15, Old Town, Dubrovnik, Kroatien

kort og rutebeskrivelse


92%Vurdering

  • 88%Værdi for pengene
  • 85%Sikkerhed
  • 95%Område
  • 98%Personale
  • 98%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google KØRSELSVEJLEDNING til frisk * ARK HOSTEL DUBROVNIK Old Town, Kroatien:

Dubrovnik er et kuperet by. Der er trapper overalt. Den historiske gamle bydel er helt fodgænger og ikke tilgængelig med offentlige køretøjer. Dette er en del af sin charme, men kan også komme som noget af et chok. Vær forberedt.

For at gøre dit liv lettere, bedes udskrive disse trin for trin anvisninger. Gadenavne i den gamle bydel er ikke meget nyttigt og en masse mennesker er ikke bekendt med navnene på de mindre gader. Desuden kan du finde det nemmere at rejse med en rygsæk i stedet for at trække en kuffert i de brostensbelagte gader, grus gårde, og op og ned alle disse trapper.

CAR:

Hvis du ankommer med bil, byen for nylig afsluttet et kæmpe parkeringshus placeret @ 15 minutters gåtur fra den gamle by gates. Det er nok din bedste mulighed og sikrere end parkering på gaden, hvor byens politi er kendt for billettering og bugsering biler. Når du kører ind i Dubrovnik, kan du ikke gå glip af det. Der er en meget meget stort skilt. Fra parkering garagen, tage en af ​​de gratis transport til de vigtigste gates. Instruktionerne til at finde vandrerhjemmet derfra er listet nedenfor.

FÆRGE / BUS:

Passagerskibe og busser ankommer til havnen i Gruz i Dubrovnik. Den Gamle By er en 10 til 20 minutters kørsel væk (afhængigt af trafik). For at komme til den gamle bydel, kan du enten tage en taxa (@ 50 Kuna) eller ride den offentlige bus (15 Kuna). Hvis du køber din busbillet fra kiosk, det er billigere. Hop på enten 1A eller 1B 'Pile Gate' bus. Når du kommer til den gamle bydel, ind gennem Pile Gate (hovedindgangen).

LUFTHAVN:

Ved ankomsten, er din billigste løsning at tage en lufthavnsbus (@ 35 Kuna), der samler passagerer op uden for ankomsthallen, og falder du lige udenfor Pile Gate (hovedindgang til den gamle bydel).

Lufthavn taxier er tilgængelige samt (@ 250 Kuna). Den taxi linje er ved siden af ​​bus. Hvis der ikke taxier er tilgængelige, kan du anmode om en fra informationen.

OLD TOWN:

Når du har indtastet 'Pile Gate' (hovedindgangen til Dubrovniks gamle bydel), det handler om en ti minutters gåtur til Fresh * Sheets.

(1) Hoved lige ned hovedgaden 'Placa "(Stradun) mod Clock Tower. En blok før Clock Tower, drej til højre (lige efter en stor café kaldet 'Cele "med Alfresco siddepladser). Hvis du passerer statuen af ​​Orlando foran St. Blaise Kirke, har du gået for langt. (@ 3-5 minutter)

(2) Gå lige. Hvis du ankommer i morgen, vil du passerer gamle damer sælger frugt og grønt i Gundulic Square. Priserne er dyrere, end hvis du besøger Konzum supermarked lige ved siden af ​​dem, men hvis du kan gøre dem smile, måske det værd. I løbet af aftenen, er Gundulic Square fyldt med spiseborde. Fortsæt forbi pladsen og op temmelig skræmmende trin, der fører til Jesuit Kloster. (@ 3 minutter)

(3) Når du har besteget de "Spanske Trappe", tage en pause. Til højre er Jesuit Kloster. Afsluttet i 1725, huser den ældste klokke i Dubrovnik (støbt i 1355 af Vivencije og hans søn Viator). Ved siden af ​​kirken er den barokke bygning tidligere Collegium i Dubrovnik. Fanget din ånde? :) Nu går venstre gennem gruset gården indtil du ser et træskilt, der hedder "Kolde drinks med Smukkeste View '. (@ 30s)

(4) Drej til højre ved skiltet mod klippen-side cafe bar 'Kolde Drinks' (Buza). Dette vil tage dig langs en sti og gradvise skridt, der følger den ydre havet væggen. Når du ser de næste 'Kolde drikke' tegn, er du næsten på Fresh * Sheets. Du kan blive fristet til at banke tilbage en kold øl, men gem dine penge, et 'velkommen' drink venter på dig! (@ 3 minutter)

(5) Fortsæt med at gå lige forbi to små gyder. Friske * Sheets er hjørnet bygning på din højre side. Det er den lyseblå fire-etagers bygning med en gul lampe hængende fra hjørnet (direkte på tværs fra en have område). (@ 1 minut)

(6) Velkommen til Friske * Sheets!

Ser frem til dit ophold!

Sikker Journeys!

Jon og Sanja og Fresh * Crew
Fresh * Sheets Hostel Dubrovnik Old Town
Svetog Simuna 15
Dubrovnik 20000