X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Gap Year Hostel

322 Lavender Street, Singapore, Singapore

kort og rutebeskrivelse


80%Vurdering

  • 82%Værdi for pengene
  • 86%Sikkerhed
  • 81%Område
  • 90%Personale
  • 77%Atmosfære
  • 71%Renlighed
  • 74%Faciliteter

Oversat af Google Træn Kørselsvejledning fra lufthavnen:

Tag MRT toget på øst-vest linje (grøn linje). Stå af på Tanah Merah station at gå videre til Platform B og gå i retning mod Joo Koon. Stå af på Outram MRT Station (EW16) til at overføre til det nordøstlige Linje (Purple Line). Tag toget på det nordøstlige Line mod Punggol og står af på Boon Keng MRT Station (NE9). Turen tager omkring en time og koster mindre end SGD3.00. Togene kører dagligt fra morgen omkring 06:00 og stoppe opererer omkring 12 midnat.

Tag Exit C (Boon Keng Road) ved Boon Keng MRT Station og drej til venstre efter at komme op af rulletrappen. Gå med åben græsmark på din højre og lejlighederne (blok 4,5 og 6) til venstre. Drej til venstre ved hovedvejen (Lavender Street) for at se en række af shophouse. Walk anden 30m forude, og vi er på 2. shophouse.

Alternativt (en billigere løsning, men med flere walking), kan du stå af på metrostationen Lavender (EW11), og tage Exit B (Kallang Rd). Drej til venstre efter rulletrappe og drej til venstre igen efter trappen. Gå lige (holde V Hotel på din venstre) mod Tai Pei buddhistisk center og drej til venstre ved krydset krydset til Lavender Street. Gåtur langs Lavender Street (om 15mins), og du vil se Eminent Plaza på din venstre på korset krydset. Kryds over mod 'SpellSpa', som er diagonalt højre for dig. Gå lige (sammen Lavender Street) på vej, og vi er på 2. sidste shophouse (før felt).

Tog Kørselsvejledning fra Harbourfront:

Tag toget på nordøstlige Linje (Purple Line) mod Punggol og står af på Boon Keng MRT Station (NE9).

Tag Exit C (Boon Keng Road) ved Boon Keng MRT Station og drej til venstre efter at komme op af rulletrappen. Gå med åben græsmark på din højre og lejlighederne (blok 4,5 og 6) til venstre. Drej til venstre ved hovedvejen (Lavender Street) for at se en række af shophouse. Walk anden 30m forude, og vi er på 2. shophouse.

Kørselsvejledning fra Golden Mile (Malaysia Bus):
Walk 20mins. Gåtur langs Beach Road og drej til venstre på Crawford Street, som bliver lavendel Street. Du vil se Tai Pei Buddhistisk Center på din højre og V Hotel på din venstre efter et stykke på korset krydset, fortsætte med at gå langs Lavender Street. Kort, vil du se Eminent Plaza på din venstre på korset krydset og krydse over mod 'SpellSpa', som er diagonalt højre for dig. Gå lige på vejen, og vi er på 2. sidste shophouse (før felt).

Eller fra busstoppestedet 01421 modsatte Golden Mile, tage bus 961 2 stop til Lavender Street (busstoppested 07.371), derefter bus 13, 67, 133 eller 145 2 stop til Eminent Plaza (busstoppested 07351). Holde Eminent Plaza på din venstre, gå langs Lavender Street i cirka 5 minutter, og du bør se os på modsatte side af vejen nær korset krydset af Serangoon Road og Lavender Street.

Taxi Kørselsvejledning:

Informer førerhuset vores adresse '322 Lavender Street '(nær Boon Keng MRT).

Turen fra lufthavnen tager omkring en halv time og koster omkring SGD25.00 - 30.00 afhængigt af tidspunktet på dagen.