X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Green Culture Eco Hostel

Rua Dr. João Guerra, Chapeu Mangueira, Rio de Janeiro, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


85%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 85%Sikkerhed
  • 87%Område
  • 95%Personale
  • 92%Atmosfære
  • 74%Renlighed
  • 76%Faciliteter

Oversat af Google Fra lufthavn-Tag bussen til syd zone (Zona sul) bussen koster 13 BRL, fortælle buschaufføren til at lade dig ud i Avenida Princesa Isabel (nær Hotel Windsor) Derfra kan du gå til os, men vi anbefaler, at du at tage en taxa, siden den første tid til at komme her kan være lidt svært, eller du kan bare ringe til os og vi vil møde dig op.

Hvis du ønsker at gå bede om Rua Gustavo Sampaio med Rua Anchieta, drej til venstre ad Rua Anchieta kun mellem en Bakary og en frugt butik. (Du er nu 10-5 min fra vandrerhjemmet) Spørg efter Chapeu Mangueira eller Ladeira Ari Barroso.

Gå op ad vejen indtil en korsvej kommer og drej til højre.
Gå 20 meter og du vil have en malet trappe på højre hånd.
Gå op de malede trappen, forbi baren (Bar do Mangue) på dig højre side og drej første vej til venstre. Dens en metaldør på en hvid bygning med en buzzer.

Undlad venligst komme i kontakt, hvis du har spørgsmål.
Hvis du vil have os til at møde dig op, så ring til os, når du er i nærheden. Ring 9090 (indsamle opkald) fra enhver offentlig telefon i Rio og derefter 22957676 eller 983.740.777.


Taxi- Fortæl Cab chauffør til at køre til Ladeira Ari Barroso i Leme (også knowed af Chapeu Mangueira). Når Taxa kører op Ladeira Ari Barroso en skillevej vil komme. Fortæl føreren til at dreje til højre og lade dig ud Infront af et malet trapper (ca. 20 m fra krydset) .Gå op de malede trappen og passere bar (Bar do Mangue) på dig højre side og drej graner gade til venstre. Dens en metaldør på en hvid bygning. Hvis du har problemer med at finde os bare bede om 'Casa do Pablo' Folk her er meget venlige så dont tøve med at spørge.

Vi håber du har en dejlig ferie!
Telefon: +55 (21) 22957676 Mobil: (21) 983740777

Alle de bedste, venlig hilsen
Pablo Gomes