X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til HBC Hostel

VI. Nagymezo u. 49, Budapest, Ungarn

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 93%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 94%Personale
  • 89%Atmosfære
  • 82%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Fra Keleti (Eastern) togstation:
- Tag trolleybus No.78 og komme ud på den niende station (Bajcsy-Zsilinszky t).
- Når du kommer fra, slå på den modsatte side af gaden og drej umiddelbart til venstre og derefter lige til den næste gade. Det er vores gade. Vi er på nummer 49, første sal. Doorbell: 20


Fra DELI (Southern) togstation:
- Tag den røde metro (metro, metro) eller metro no. 2 og komme ud på den tredje station (Kossuth Lajos tr / firkant). Gå ud af metroen sektionen og tage trolleybus no. 70 eller 78 og stå på den anden station (Bajcsy-Zsilinszky ut).
- Når du kommer ud af trolleybus, vil du være foran vores plads. Vi er på nummer 49, første sal. Doorbell: 20


Fra Nyugati (vestlige) togstation:
- Hvis du ankommer på Nyugati, du er 5 minutter fra os. Du kan gå, du behøver ikke nogen transport at nå os.
- Når du kommer ud af bygningen, drej til venstre, gå 30 meter og på det næste hjørne / blok drej til højre lige over lyskryds.
- Så gå 150 meter lige. Efter to hjørner du kommer til krydset og derefter tænde på den modsatte side af gaden, og derefter igen tænde venstre for at den næste gade, og det vil være vores gade. Vi er på nummer 49, første sal. Doorbell: 20


Fra Nepliget - International bus station:
- Tag den blå metro (metro, metro) eller metro no. 3 til Ujpest-Kozpont retning og stå af på 8. station (Nyugati palyaudvar).
- Lad metro sektionen og hvornår er man foran Nyugati (vestlige) train station, du er 5 minutter fra os. Du kan gå, du behøver ikke nogen transport at nå os.
- Hvis du er i foran togstationen bygning og kigger på et stort indkøbscenter bygning og offentlig og sporvogn staton, drej til venstre, gå 30 meter og på det næste hjørne / blok drej til højre lige over lyskryds.
- Så gå 150 meter lige. Efter to hjørner du kommer til krydset og derefter tænde på den modsatte side af gaden, og derefter igen tænde venstre for at den næste gade, og det vil være vores gade. Vi er på nummer 49, første sal. Doorbell: 20


Fra Ferihegy Lufthavn:
- Der er en masse måder at komme til byen. Vær forsigtig ikke bruge bestemte agenturer på Lufthavn, som vil opkræve dig en masse penge for ingenting (fx telefonopkald reservation vil koste dig 10 EUR!).
- Du kan bruge Airport minibus service, som ikke er dyre, hvis du er alene. Hvis der er to eller flere personer, den bedste måde er at ringe til os og vi vil overføre dig til vandrerhjemmet efter den billigste pris i Budapest!