Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

HI San Diego - Point Loma

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.3
 • Sikkerhed 9.8
 • Område 8.5
 • Personale 9.4
 • Atmosfære 8.9
 • Renlighed 9.7
 • Faciliteter 9.5

Område

3790 Udall St

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Trafik: (vi har fri offentlig parkering på gaden)

Fra lufthavnen terminal, tage en ret på North Harbor Dr, en anden ret på Nimitz Blvd, og endnu en højre på Chatsworth, derefter til venstre på julestjerne og til venstre igen i Udall. Vi er en blok foran til højre. Pas på! San Diego taxachauffører synes at have lidt kendskab til området, så giv dem retninger. Taxier bør kun være omkring $ 13 fra lufthavnen (herunder tip).

Fra øst: Tag I-8 hele vejen vest. Når den slutter, vil det dumpe dig på en gade kaldet Sunset Cliffs. Følg det til Voltaire, drej til venstre. Fortsæt op ad bakken til Worden og drej til højre. Vi er en blok foran til venstre.

Fra nord: Tag I-5 til Rosecrans exit. Fortsæt på Rosecrans. Når du kommer til Lytton tage en ret. Følg det til Voltaire, drej til højre. Fortsæt ned ad bakken til Worden og drej til venstre. Vi er en blok foran til venstre.

Offentlig transport: (for alle ruter og tidsplaner gå til www.sdcommute.com eller ringe til 1-800-pendler)

* Den # 923 Bussen kører fra 6:00 til 18:30 Man - Lør. (Begrænset på sad og NO søndag BUS). Vi foreslår at tage en taxa (13 $), hvis du ankommer senere, eller om søndagen. Kontakt venligst hostel for flere detaljer. *

HI San Diego, er Point Loma serviceret af bus # 923. Busstoppestedet ligger en blok fra vandrerhjemmet på Voltaire og Julestjerne. Fra Voltaire til højre ad julestjerne, så en højre ad Udall Street. Vi er placeret for enden af ​​blokken i en stor rød bygning.

Train Station: (Amtrak)
Bus: Fra Amtrak stationen gåtur til Broadway (gaden foran Amtrak). Afhente # 923 går til Ocean Beach (Tag 992 til 923 om lørdagen). Stå af ved julestjerne og Voltaire. Gå på tværs af gaden ned julestjerne og drej til højre ad Udall. Vandrerhjemmet er den røde bygning til højre. Tag 992 til 923 om lørdagen.

Bus Station: (Greyhound)
Bus: Fra Greyhound station gå direkte på tværs af gaden til den tan bygning med rød trim og lilla vinduer. I stueetagen er et transit kompleks. Tag Trolley (Orange Line, letbane) mod downtown, og forlade vognen på San Diego Santa Fe Station. Derefter gå ud af denne station til skæringspunktet mellem Broadway og Kettner Streets. Tag bus # 923 mod Ocean Beach, og forlade bussen på Voltaire og julestjerne Streets. Kryds gaden til biblioteket på hjørnet, og derefter gå rundt om blokken til den langt nordvestlige hjørne. Vandrerhjemmet er den store, røde 2 etagers bygning på hjørnet. Rejsetiden er 35 minutter med bus / trolley, 25mins med taxi.

Airport: (SAN)
Bus: Gå ud til North Harbor Drive og fange bus # 923 i lufthavnen side af gaden. Stå af bussen ved Voltaire og Julestjerne. Gå på tværs af gaden ned julestjerne og drej til højre ad Udall. Vandrerhjemmet er den røde bygning til højre.
 • Værdi for pengene 9.3
 • Sikkerhed 9.8
 • Område 8.5
 • Personale 9.4
 • Atmosfære 8.9
 • Renlighed 9.7
 • Faciliteter 9.5
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.

×