X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til HI - San Francisco - City Center Hostel

685 Ellis Street, CA 94109, San Francisco, USA

kort og rutebeskrivelse


84%Vurdering

  • 86%Værdi for pengene
  • 84%Sikkerhed
  • 64%Område
  • 89%Personale
  • 86%Atmosfære
  • 90%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google Fra lufthavnen:
Af Bart: Tag en BART toget fra lufthavnen til Civic Center station. (Togene kører 04:00 til midnat på hverdage, 06:00 til midnat på lørdage, og 08:00 til midnat på søndage og helligdage.) Forlad stationen ved hjælp af UN Plaza exit. Gå på tværs af plaza mod City Hall (den store kuppelformede bygning) og drej til højre på Larkin Street. Walk 5 blokke nord på Larkin, drej til højre på Ellis Street. Vandrerhjemmet er den første bygning på højre side.

Af Shuttle: Lorrie s Airport Service tilbyder en rabatpris på $ 14 per person for shuttle service mellem San Francisco International Airport og vandrerhjem HI-San Francisco. Kontakt vandrerhjemmet for mere information og reservationer.

Med taxa: Der er normalt masser af private taxier til rådighed i lufthavnen. Kig efter en officiel taxi stop uden bagage påstand. En tur fra SFO til vandrerhjemmet vil sætte dig tilbage omkring 50 dollar.

BRUG GREYHOUND:
Fra Greyhound Station San Francisco Midlertidige Transbay Terminal, og drej til højre på Folsom. Tag dit første til højre ad Beale og gå 1 blok. Kryds Howard, og finde den MUNI bus # 38 busstoppestedet på det nordøstlige hjørne af Howard og Beale. Tag MUNI bus nr. 38 til Geary og Larkin Streets. Cross Geary at gå syd på Larkin for 2 blokke, drej til venstre på Ellis. Vandrerhjemmet er den første bygning på højre hånd.

BRUG AMTRAK:
Den nærmeste Amtrak togstation er i Emeryville, men Amtrak tilbyder forbinder busforbindelse til San Francisco. Når du køber din togbillet, skal du vælge 'San Francisco - Civic Center' som din endelige destination. Fra Civic Center busstoppestedet, gå vest over UN Plaza mod City Hall (den store kuppelformede bygning) og drej til højre på Larkin Street. Walk 5 blokke nord på Larkin, drej til højre på Ellis Street. Vandrerhjemmet er den første bygning på højre side.

KØRSEL:
Fra Van Ness Avenue (US 101), kørsel øst på O'Farrell Street. Drej til venstre på O'Farrell Street. Drej til højre på Hyde Street og straks drej til højre på Ellis Street. Vandrerhjemmet er i slutningen af ​​blokken på din venstre side.

Park i lastning zone foran vandrerhjemmet; receptionen personale vil lede dig til permanent parkering i nærheden. Forvent at betale $ 10 per 12 timer.