X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til HI - San Francisco - Downtown Hostel

312 Mason Street, San Francisco, USA

kort og rutebeskrivelse


87%Vurdering

  • 83%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 88%Personale
  • 85%Atmosfære
  • 88%Renlighed
  • 85%Faciliteter

Oversat af Google *** Bemærk venligst: Der er en anden hostel, der er også placeret på Mason Street, kun 2 blokke syd for os. Vi har haft flere gæster fejlagtigt tjekke ind på det forkerte hostel. Vær sikker på at du er i det rigtige sted - 312 Mason Street (mellem Geary og O'Farrell). Kig efter Hostelling International logoer uden for vores indgang.

Fra lufthavnen:
Af Bart: Tag en BART toget fra lufthavnen til Powell station. (Togene kører 04:00 til midnat på hverdage, 06:00 til midnat på lørdage, og 08:00 til midnat på søndage og helligdage.) Walk to blokke nord på Powell Street, drej til venstre ad O'Farrell Street, drej til højre ad Mason Street . Vandrerhjemmet er på den højre side.

Af Shuttle: Lorrie s Airport Service tilbyder en rabatpris på $ 14 per person for shuttle service mellem San Francisco International Airport og vandrerhjem HI-San Francisco. Kontakt vandrerhjemmet for mere information og reservationer.

Med taxa: Der er normalt masser af private taxier til rådighed i lufthavnen. Kig efter en officiel taxi stop uden bagage påstand. En tur fra SFO til vandrerhjemmet vil sætte dig tilbage omkring 50 dollar.

Fra Greyhound station:
Fra Greyhound Station San Francisco Midlertidige Transbay Terminal, og drej til højre på Folsom. Tag dit første til højre ad Beale og gå 1 blok. Kryds Howard, og finde den MUNI bus nr. 38 stopper ved det nordøstlige hjørne af Howard og Beale. Tag MUNI bus nr. 38 til Geary og Powell. Fortsæt med at gå vest på Geary for 1 blok, drej til venstre på Mason. Vandrerhjemmet er i den første blok på venstre hånd.

Fra Amtrak:
Den nærmeste Amtrak togstation er i Emeryville, men Amtrak tilbyder forbinder busforbindelse til San Francisco. Når du køber din togbillet, skal du vælge 'San Francisco - Westfield Shopping Center' som din endelige destination. Fra Shopping Center busstoppestedet, gå to blokke nord på Powell Street, drej til venstre ad O'Farrell Street, drej til højre ad Mason Street. Vandrerhjemmet er på den højre side.

Med bil:
Fra Van Ness Avenue (US 101), kørsel øst på Post Street. Drej til højre på Mason Street. Vandrerhjemmet er to blokke ned, på venstre side af gaden.

Park i lastning zone foran vandrerhjemmet, reception personale vil lede dig til permanent parkering. Forvent at betale omkring $ 20 per dag i en nærliggende parti.