X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hare Rama Guest House (Varanasi)

d 21 / 24 rana mahal ghat, Varanasi, Indien

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Beliggende på bredden af ​​floden Ganges. det er placeret på rana ghat. det er i vincity af turismen. det er næppe 100mts fra den gyldne tempel. 3,5 km fra bhu Universty .just ud for vigtigste ghat du kan stirre ganga aarti. det er også tæt på hindu Vedisk astrologi og kulturcenter .Hare Rama pensionat er centralt beliggende i den gamle side af hellige by Varanasi. Det bare på bredden af ​​hellige flod Ganges. Det er en malerisk udsigt.
Komfortabel, Velegnet hjemlig atmosfære. Den har trænet, faglærte såvel som erfarne kooperativ
Staff. Det har multi køkken restaurant underlagt koreansk kok på en professionel og
Hygiejnisk måde.

Placering af guest house er ganske betydelig i forhold til turistmål i Varanasi .golden tempel ligger 250 m derfra, abe tempel 1.5 km, Banaras University 1.5 km, Sarnath 15 km og vigtigste ghat 5 min gang.

Besøg en gang for mindeværdig, underholdende, behageligt og sjovt ophold.

Den by Varanasi ligger midt Ganga-dalen i det nordlige Indien, i den østlige del af staten Uttar Pradesh, langs venstre halvmåneformede bred af Ganges-floden.

Kulturen i Varanasi er tæt forbundet med floden Ganges og floden religiøse betydning. Byen har været et kulturelt og religiøst centrum i det nordlige Indien i flere tusinde år. Den Benares Gharana form for indisk klassisk musik udviklet i Varanasi, og mange prominente indiske filosoffer, digtere, forfattere og musikere bosat eller opholde sig i Varanasi.

Varanasi er hjemsted for Banaras Hindu University. Beboere hovedsagelig tale Kashika Bhojpuri, som er nært beslægtet med den Hindi sprog. Folk ofte henvise til Varanasi som "byen templer«, »den hellige by i Indien", "den religiøse hovedstad i Indien", "byen af ​​lys ',' byen læring« og »kultur hovedstad i Indien ' .

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Aircondition
  • Brætspil
  • Morgenmad ikke inkluderet
  • Loftsvifte
  • Køkken
  • Faciliteter til tøjvask


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Hare Rama Guest House (Varanasi) Located at d 21 / 24 rana mahal ghat, , Varanasi.
Hare Rama Guest House (Varanasi)
India
Varanasi 221001 d 21 / 24 rana mahal ghat
0% 9
25.3066897 83.0102062
Hare Rama Guest House (Varanasi)
    Værelser til rådighed     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc     Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc