X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Harmonia

Rua Barao da Torre 175, casa 18, Ipanema, Rio de Janeiro, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


94%Vurdering

  • 90%Værdi for pengene
  • 94%Sikkerhed
  • 98%Område
  • 98%Personale
  • 95%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Fra den internationale lufthavn, Tom Jobim (Galeo):

BUS: Tag REAL bus til Ipanema og stå af på 'Sol Ipanema Hotel' ligger på stranden avenue. Gå 3 blokke op Rua Vinicius de Moraes eller Rua Farme de Amoedo indtil du når Rua Baro da Torre, hvor vi er placeret som nummer 175. Busturen tager 1,5 timer og koster R $ 13

TAXI koster omkring R $ 120 og tager ca. 45 minutter. Et billigere alternativ er at gå uden for ankomsthallen og få en taxa enten fra de taxafly eller Aerocoop selskaber, de går på måleren og ville opkræve max. R 70 dollar.


Fra Rios busstationen (Rodoviria-Novo Rio):
Bus med AC (R $ 5), selskab REAL (tager ca 45mins), stå i Ipanema på Farme de Amoedo og gå op til Rua Baro da Torre. Taxa er omkring R $ 45 og er let at tage fra ankomsthallen, hvor der er en organiseret taxi service til en overkommelig pris.

Når du ankommer på Rua Baro da Torre N175 Der er en port, i dagtimerne er det åbent, så bare for at sætte din hånd inde og drej knappen, og derefter gå til at huse 18 ned til venstre og ringe på dørklokken, hvis dør er ikke åben. Hvis indgangen er låst bare ringe inter telefonen til venstre (det siger Harmonia casa 18 på det), og vi kommer og åben. Bemærk at der i dag er masser af hjemme ophold i vores lille gade, har alle Land Flags hængende udenfor, har vi et flag og dets svenske (blå med en gul kors).
* Sørg for at du er ankommet til os på ikke en af ​​de naboer!