X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Hobo Bear Hostel

Andrije Medulica 4, Zagreb, Kroatien

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 91%Værdi for pengene
  • 91%Sikkerhed
  • 93%Område
  • 95%Personale
  • 85%Atmosfære
  • 87%Renlighed
  • 86%Faciliteter

Oversat af Google FRA hovedbanegården (GLAVNI Kolodvor):

Når du afslutter togstationen vil du se en sporvogn stop, der er lige foran stationen. Tag en sporvogn nummer 6, retning 'Crnomerec' (det går til venstre, hvis du søger fra stationen) i 3 stopper. Du kan købe en sporvogn billet på et newstand (ved togstationen), prisen er 8 kuna (ca. 1 Euro). På det tredje stop (Frankopanska street) forlade sporvogn, fortsætte med at gå i samme retning for cirka 100 meter drej til venstre til Meduliceva (Andrije Medulica) gade, vi er nummer 4.

Du kan også gå, det tager cirka 15 minutter. Når du forlader stationen, krydser sporvogn spor og fortsætte med at gå lige indtil du når den Torvet (Trg bana Jelacica). Drej til venstre, på tværs af pladsen, til Ilica street - gå lige til cirka 500 meter og drej til venstre til Meduliceva (Andrije Medulica) gade, vi er nummer 4.

FRA den centrale busstation (Autobusni Kolodvor):

Når du forlader busstationen vil du se en sporvogn stop, der er lige foran stationen. Tag en sporvogn nummer 6, retning 'Crnomerec' (det går til venstre, hvis du søger fra stationen) i 6 stopper. Du kan købe en sporvogn billet på et newstand (på busstationen), prisen er 8 kuna (ca. 1 Euro). På det sjette stop (Frankopanska street) forlade sporvogn, fortsætte med at gå i samme retning for cirka 100 meter drej til venstre til Meduliceva (Andrije Medulica) gade, vi er nummer 4.

Fra lufthavnen:

Der er en bus, der går hver 30 minutter fra Zagreb Lufthavn til den centrale busstation (Autobusni Kolodvor). Det koster 30 kuna (ca. 4 euro). Derfra følger ovenstående retninger. Hvis du tager en taxa forvente at betale omkring 200 kuna (ca. 28 euro, 20% ekstra natten og om søndagen). Sørg for at spørge taxachaufføren for prisen op foran.