X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Hostal Barrera

Calle de Atocha 96, 2�, Madrid, Madrid, Spanien

kort og rutebeskrivelse


91%Vurdering

  • 97%Værdi for pengene
  • 91%Sikkerhed
  • 89%Område
  • 94%Personale
  • 86%Atmosfære
  • 97%Renlighed
  • 83%Faciliteter

Oversat af Google Af Metro:
Fra lufthavnen tager linje 8 (lyserød) til Nuevos Ministerios, derefter tage linje 6 (grå) one-stop til Cuatro Caminos, og derefter overføre til linje 1 (sky blå). Tag dette i retning af Valdecarros og stå af på Anton Martin eller Atocha (ikke Atocha Renfe). Calle de Atocha er foran Atocha station, hvilket væk fra det. Vejskilte er på hjørnerne på siden af ​​bygninger. Metroen kører fra 06:00 til 01:00.

Med bus:

Med bus (ny): Det koster 5 €, kun 3 stop for at komme til Atocha Station og 45 minutter (gæt det afhænger af trafikken, men lad os sige det er en god mulighed for at få et første visning af Madrid). Det er en gul bus, der siger Express Airport på city center.Once du ankommer til Atocha station, du er nødt til at gå op ad bakken for 10 minutes.We er på venstre side af Atocha st. som du gå op ad bakken Bussen til Atocha kører fra 06:00 am till 23.30. I mellem stoppesteder i Cibeles Sq. fra hvor du skal tage enten metro eller taxa for at komme til vores sted.

Med taxa:
Prisen afhænger af den måde at komme her og tiden. De prisforskelle gennemsnit omkring € 25 / € 35. Spørg om din kvittering, hvis du betaler mere end denne sats og kontrollere, at kørekort er skrevet på det.