X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Hostal Vistapark

1 Bernardo Lavin Street., 5th floor, El Astillero, Santander, Spanien

kort og rutebeskrivelse


85%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 85%Sikkerhed
  • 72%Område
  • 88%Personale
  • 85%Atmosfære
  • 95%Renlighed
  • 85%Faciliteter

Oversat af Google Dets beliggenhed nær lufthavnen gør det til et ideelt ankomst eller afgang sted, hvis du rejser med fly.

Da Hostal Vistapark ligger 2 miles væk fra Santander Parayas lufthavn, er det meget let at nå med taxi, især hvis du er en lille gruppe.

Parkering er ikke mareridtsagtig som det er i byen, og det er gratis i hele området. Hvis du kommer med bil eller har lejet en i lufthavnen, tage exit nummer 6 på motorvejen Santander-Bilbao. drej til højre, når du fik ved motorvejen og gå til første cirkel. der tager den sidste exit. holde kørsel alond denne gade, forbi den lille rundkørsel og tage den anden til højre. vi er nummer et, bare den første bygning til venstre. (+43 ° 24 '5,05 ", -3 ° 49' 8,68")

Vi er på et stenkast fra Santander centrum med tog. Det tager kun 10 minutter. der er to banegårde overfor busterminalen. toget til Astillero (La Cantabrica eller Lierganes toget) afgår fra FEVE railway station, som er den ene på venstre hånd. Der er tog hver 15-20 minutter (selvom togene er mindre hyppige fra 20.00 om). Når du er i Astillero, den 5. stop, gå ud af stationen, drej til venstre og gå op denne gade. Ejendommen er i midten af ​​gaden, på højre hånd. Du kan se et skilt på hjørnet af bygningen, på femte sal.