X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Hostel One Prague

Cimburkova, 8, Prag, Tjekkiet

kort og rutebeskrivelse


95%Vurdering

  • 96%Værdi for pengene
  • 96%Sikkerhed
  • 89%Område
  • 98%Personale
  • 96%Atmosfære
  • 95%Renlighed
  • 95%Faciliteter

Oversat af Google Fra lufthavnen:
1) Så du forlader terminalen i Prags lufthavn du fange bus AE (Airport Express). Aflevering på den sidste stop (Hlavni Nadrazi).
Se retninger fra hovedbanegården nedenfor.
2) Når du forlader terminalen i Prags lufthavn du fange bus nummer 119 med retning Dejvicka. Det er også navnet på den sidste sted, hvor du vil forlade. Her du hoppe på den grønne metro linje A, og komme ud på den femte stop-navngivne Muzeum. I dette stop, du vil skifte til den røde metrolinje C. Du vil komme ud på det første stop på den røde linje, Hlavni Nadrazi. Hvis du forlader stationen og ind i parken drej til højre. Ved enden af ​​vejen i parken vil du finde en sporvogn stop Hlavni nadrazi, på gaden Bolzanova. Du tager linje 5, 9 eller 26 i den rigtige retning (så mod jernbanebroen) og stå på det andet stop Lipanska. Som du afgår sporvognen du krydser gaden, og holde på walking i den modsatte retning som sporvogn. Den anden vej på højre, Cimburkova er vores gade. Vi er beliggende på nummer 8, på din højre hånd.
3) Hvis du ikke har lyst til at bruge billig offentlig transport, kan du også gøre brug af en shuttle service, som vi kan arrangere for dig (så send en e-mail eller opkald).

Fra busstationen Florenc:
Hoppe på den røde linje med retning Haje, og komme ud på den første stop hedder Hlavni Nadrazi. Hvis du forlader stationen og ind i parken drej til højre. Ved enden af ​​vejen i parken vil du finde en sporvogn stop Hlavni nadrazi, på gaden Bolzanova. Du tager linje 5, 9 eller 26 i den rigtige retning (så mod jernbanebroen) og stå på det andet stop Lipanska. Som du afgår sporvognen du krydser gaden, og holde på walking i den modsatte retning som sporvogn. Den anden vej på højre, Cimburkova er vores gade. Vi er beliggende på nummer 8, på din højre hånd.

Fra togstationen Hlavni Nadrazi:
Hvis du forlader stationen og ind i parken drej til højre. Ved enden af ​​vejen i parken vil du finde en sporvogn stop Hlavni nadrazi, på gaden Bolzanova. Du tager linje 5, 9 eller 26 i den rigtige retning (så mod jernbanebroen) og stå på det andet stop Lipanska. Som du afgår sporvognen du krydser gaden, og holde på walking i den modsatte retning som sporvogn. Den anden vej på højre, Cimburkova er vores gade. Vi er beliggende på nummer 8, på din højre hånd.

Fra banegården Nadrazi Holesovice:
I denne togstationen du hoppe på den røde metrolinje til tre stop og afgår på Hlavni Nadrazi station.If du forlader stationen og ind i parken drej til højre. Ved enden af ​​vejen i parken vil du finde en sporvogn stop Hlavni nadrazi, på gaden Bolzanova. Du tager linje 5, 9 eller 26 i den rigtige retning (så mod jernbanebroen) og stå på det andet stop Lipanska. Som du afgår sporvognen du krydser gaden, og holde på walking i den modsatte retning som sporvogn. Den anden vej på højre, Cimburkova er vores gade. Vi er beliggende på nummer 8, på din højre hånd.

* Hvis du vælger at tage en taxa, skal du notere følgende billetpriser: - fra togstationen Hlavni Nadrazi bør billetprisen være omkring 100-150 CZK. Fra togstationen Nadrazi Holesovice skal billetprisen være omkring 200-250 CZK. Fra busstationen Florenc bør billetprisen være omkring 100-150 CZK. Fra lufthavnen, skal billetprisen være omkring 600-700 CZK