Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel One Prague

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.5
 • Sikkerhed 9.6
 • Område 8.9
 • Personale 9.8
 • Atmosfære 9.7
 • Renlighed 9.6
 • Faciliteter 9.5

Område

Cimburkova, 8

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra lufthavnen:
1) Som du forlader terminalen i Prags lufthavn du fange bus AE (Airport Express). Drop off på den sidste stop (Hlavni nadrazi).
Se instruktioner fra hovedbanegården nedenfor.
2) Som du forlader terminalen i Prags lufthavn du fange bus nummer 119 med retning Dejvicka. Det er også navnet på den sidste plads, som du vil afvige. Her hop dig på den grønne metro linje A, og komme ud på den femte-stop hedder Muzeum. I dette stop skal du skifte til den røde metrolinje C. Du vil komme ud på det første stop på den røde linje, Hlavni nadrazi. Hvis du forlader stationen og ind i parken drej til højre. Ved enden af ​​vejen i parken vil du finde en sporvogn stop Hlavni nadrazi, på gaden Bolzanova. Du tager linje 5, 9, eller 26 i den rigtige retning (så mod jernbanebroen) og stå af på det andet stop Lipanska. Som du afvige sporvogn du krydser gaden, og holde på at gå i den modsatte retning som sporvogn. Den anden vej på højre, Cimburkova, er vores gade. Vi er beliggende på nummer 8, på din højre hånd.
3) Hvis du ikke har lyst til at bruge billig offentlig transport, kan du også gøre brug af en shuttle service, som vi kan arrangere for dig (send venligst en e-mail eller opkald).

Fra busstationen Florenc:
Hop på den røde linje med retning Haje, og stå af på det første stop hedder Hlavni nadrazi. Hvis du forlader stationen og ind i parken drej til højre. Ved enden af ​​vejen i parken vil du finde en sporvogn stop Hlavni nadrazi, på gaden Bolzanova. Du tager linje 5, 9, eller 26 i den rigtige retning (så mod jernbanebroen) og stå af på det andet stop Lipanska. Som du afvige sporvogn du krydser gaden, og holde på at gå i den modsatte retning som sporvogn. Den anden vej på højre, Cimburkova, er vores gade. Vi er beliggende på nummer 8, på din højre hånd.

Fra togstationen Hlavni Nadrazi:
Hvis du forlader stationen og ind i parken drej til højre. Ved enden af ​​vejen i parken vil du finde en sporvogn stop Hlavni nadrazi, på gaden Bolzanova. Du tager linje 5, 9, eller 26 i den rigtige retning (så mod jernbanebroen) og stå af på det andet stop Lipanska. Som du afvige sporvogn du krydser gaden, og holde på at gå i den modsatte retning som sporvogn. Den anden vej på højre, Cimburkova, er vores gade. Vi er beliggende på nummer 8, på din højre hånd.

Fra banegården Nadrazi Holesovice:
I denne togstationen du hoppe på den røde metrolinje til tre stop og afgår på Hlavni Nadrazi station.If du forlader stationen og ind i parken drej til højre. Ved enden af ​​vejen i parken vil du finde en sporvogn stop Hlavni nadrazi, på gaden Bolzanova. Du tager linje 5, 9, eller 26 i den rigtige retning (så mod jernbanebroen) og stå af på det andet stop Lipanska. Som du afvige sporvogn du krydser gaden, og holde på at gå i den modsatte retning som sporvogn. Den anden vej på højre, Cimburkova, er vores gade. Vi er beliggende på nummer 8, på din højre hånd.

* Hvis du vælger at tage en taxa, skal du notere følgende billetpriser: - fra togstationen Hlavni Nadrazi bør billetprisen være omkring 100-150 CZK. Fra togstationen Nadrazi Holesovice bør billetprisen være omkring 200-250 CZK. Fra busstationen Florenc bør billetprisen være omkring 100-150 CZK. Fra lufthavnen skal billetprisen være omkring 600-700 CZK
 • Værdi for pengene 9.5
 • Sikkerhed 9.6
 • Område 8.9
 • Personale 9.8
 • Atmosfære 9.7
 • Renlighed 9.6
 • Faciliteter 9.5
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.