X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Hostel Pousada Pais Tropical

Largo do Pelourinho 7, Salvador, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


82%Vurdering

  • 86%Værdi for pengene
  • 84%Sikkerhed
  • 95%Område
  • 84%Personale
  • 76%Atmosfære
  • 71%Renlighed
  • 78%Faciliteter

Oversat af Google Vores hostel ligger i det historiske centrum på pladsen kaldet Largo do Pelourinho. Du kan finde der Bymuseet også (store gule bygning) og Jorge Amado Hus (store blå bygning) - et sæde af fundation, som er en hyldest til denne berømte brasilianske forfatter. Facing disse to bygninger og leder venstre vil du se en smal gul bygning - det er vores kro, "País Tropical".
Hvordan kommer man fra lufthavnen:
Venligst tage bussen mod Praça de Sé og gå ud ved det sidste stop. For yderligere oplysninger se vores bykort. Vi kan også tilbyde dig en shuttle service fra Salvador lufthavn til døren til vores gæstehus. Prisen for denne service er R 80 dollar. Hvis der er mere end 4 personer, der kommer, er prisen forhandles (via e-mail).
Hvordan kommer man fra havnen, som katamaraner fra Morro de São Paulo komme:
Efter at have forladt havnen, hovedet mod Mercado Modelo, en stor bygning placeret på den modsatte side af havnen. Gå til Lacerda Elevator, som vil tage dig til Pelourinho. Elevatoren koster 15 cents. Det vil tage til Praça de Sé, for yderligere vejledning, se venligst vores bykort.
Hvordan kommer man fra busstationen (Rodoviária):
Du kan enten tage bussen mod Praça de Sé (du gå ud på det sidste stop) foran indkøbscentret Iguatemi eller gå til den anden udgang og tage bussen til Barroquinha (dens fatser option). Du bør gå ud af ved stoppestedet hedder Tabuao. Du kan bruge en lille minibusser i stedet for regelmæssige dem, de koster så meget som en normal bus, men er meget hurtigere. En taxa fra busstationen til vores hostel bør koste omkring R $ 25, men før det bliver til en taxa, skal du forhandle prisen med en taxachauffør først.