X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Hostel Pousada Pais Tropical

Largo do Pelourinho 7, Salvador, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


85%Vurdering

  • 87%Værdi for pengene
  • 87%Sikkerhed
  • 97%Område
  • 92%Personale
  • 77%Atmosfære
  • 78%Renlighed
  • 79%Faciliteter

Oversat af Google Vores hostel er beliggende i det historiske centrum på torvet kaldet Largo do Pelourinho. Du kan finde der den Bymuseet også (store gule bygning) og Jorge Amado's Hus (store blå bygning) - et sæde af Fundation, som er en hyldest til denne berømte brasilianske forfatter. Facing disse to bygninger og leder venstre vil du se en smal gule bygning - det er vores kro, 'País Tropical «.
Hvordan kommer man dertil fra lufthavnen:
Venligst tage bussen mod Praça de Sé og gå ud på det sidste stop. For yderligere instruktioner se vores bykort. Vi kan også tilbyde dig en shuttle service fra Salvador lufthavn til døren til vores gæstehus. Prisen for denne service er R $ 90. Hvis der er mere end 4 personer, der kommer, er prisen til forhandling (via e-mail).
Hvordan kommer man dertil fra havnen, som katamaraner fra Morro de São Paulo kommer:
Efter at have forladt havnen, hovedet mod Mercado Modelo, en stor bygning placeret på den modsatte side af havnen. Gå til Lacerda Elevator, som vil tage dig til Pelourinho. Elevatoren koster 15 cents. Det vil tage til Praça de Sé, for yderligere vejledning, se venligst vores bykort.
Hvordan man kommer dertil fra busterminal (Rodoviária):
Du kan enten tage bussen mod Praça de Sé (du gå ud på det sidste stop) foran indkøbscentret Iguatemi, eller gå til den anden udgang og tage bussen til Barroquinha (dens fatser option). Du bør gå ud af ved stoppestedet hedder Tabuao. Du kan bruge en lille minibusser i stedet for regelmæssige dem, de koster så meget som en normal bus, men er meget hurtigere. En taxa fra busstationen til vores hostel bør koste omkring R $ 25, men før at komme ind i en taxa, skal du forhandle prisen med en taxachauffør først.