X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Hostel Really Central Kiev

Bogdana Khmelnitskogo str. building nr 10, Floor 2. Apt. 50, Kiev, Ukraine

kort og rutebeskrivelse


90%Vurdering

  • 91%Værdi for pengene
  • 92%Sikkerhed
  • 92%Område
  • 91%Personale
  • 89%Atmosfære
  • 88%Renlighed
  • 89%Faciliteter

Oversat af Google Fra Train Station:

Tag metro på Vokzalna og stå af ved Teatralna (2 stop). Når du får på jorden kigge efter tegn UkrInform på engelsk (det er omkring 50 meter fra metro exit). Vandrerhjemmet er bare den næste bygning. Hos Khmelnitskogo street 10 du skal gå ind i lille bue og gå til indvendig værftet af bygningen. Så følg skiltet med logo. kode på doorr 140 tryk på samme tid


Fra lufthavnen

Vi kan arrangere en taxa til at komme og møde dig i lufthavnen og kører dig direkte til vandrerhjemmet. I dette tilfælde chauffør vil møde dig, når du forlader toldområdet inde i lufthavnen med et skilt med dit navn. Prisen for taxa er 35 Euro / bil. Det er billigere end den almindelige pris i lufthavnen. Du kan betale taxachaufføren direkte eller betale i hostel senere, som du foretrækker.
Lufthavnen ligger 45 km væk fra byen, og den offentlige transport stopper ved 12 pm, så især på dette tidspunkt vil det være et bedre alternativ til at tage en taxa.
Fra lufthavnen
Krydse værftet foran lufthavnen og tage Atass bussen til Kharkivska metrostation. Bussen går videre til hovedbanegården. Tag metroen til Zoloti Varota metro station, men ikke får ud af stationen. I stedet gå gennem den underjordiske passage til Teatralnaya metrostation og komme ud på gaden der. Du vil finde dig selv på Bogdana Khmelnitskogo St. Walk opad, mod opera, for omkring 100 trin og drej ind i buegang på nummer 10.. Den bue vil åbne i en gårdsplads. Brug den asfalterede vej på højre side af gården til at krydse ind i en anden gård. Indgangen er den anden dør til højre. . Hvis hovedindgangen døren er låst, skal du trykke samtidigt på de tre knapper, som svarer til nummeret 140.. Når du er inde, gå et par skridt til elevatoren og tage det til anden sal. Døren af ​​vandrerhjemmet er på venstre side, mærket med nummer 50..

Fra den centrale / internationale bus station:

Gå til Lubydska metro stop (10 minutter). Derefter tage metro og stå af ved Teatralna stop. Derefter følge instruktionerne ovenfor, eller se på kortet!

Kode på dørene inde i bygningen er 140 presses samtidigt (sammen på samme tid)