X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Hostel Shappy

Varsavska 8, Zagreb, Kroatien

kort og rutebeskrivelse


91%Vurdering

  • 89%Værdi for pengene
  • 94%Sikkerhed
  • 98%Område
  • 91%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 95%Renlighed
  • 91%Faciliteter

Oversat af Google FRA den centrale busstation
Den hurtigste og nemmeste måde at komme til vores hostel fra den centrale busstation er med sporvogn. Som du afslutter den centrale busstation, vil du finde dig selv at kigge på sporvogn stationer. Der er to stationer, og du vil tage sporvogne, der stopper på den anden, når man ser fra den centrale busstation. Tag en sporvogn nummer 6, retning'' Crnomerec''. Det vil tage dig fem stop for at komme til det centrale torv i Zagreb, Josip Jelacic Square. Stå af sporvognen på pladsen og holde walking ned på gaden sporvogne gå. Tage en venstre, når du kommer til den anden gade, Margaretska Street, og så vil du indtaste en lille, men populær torv i Zagreb, kaldet Flower Square. Krydse pladsen, nyde det og tage en ret til Varsavska gaden og bare holde gå lidt længere. Vores hostel ligger på nummer 8, på højre side, som du gå i en lille gård. Velkommen til Hostel Shappy!

FRA Hovedbanegården
Den hurtigste og nemmeste måde at komme til vores hostel fra Hovedbanegården er med sporvogn. Som du forlader hovedbanegården vil du finde dig selv på King Tomislav Square. Lige foran dig der er to sporvogn stationer, og du vil tage en sporvogn stop på sporvogn station på tværs af gaden. Tag enten en sporvogn nummer 6, retning'' Crnomerec'', eller en sporvogn nummer 13, retning'' SaviSCe''. Begge sporvogne vil tage to stop at få dig til det centrale torv i Zagreb, Josip Jelacic Square. Stå af sporvognen på pladsen og holde walking ned på gaden sporvogne gå. Tage en venstre, når du kommer til den anden gade, Margaretska Street, og så vil du indtaste en lille, men populær torv i Zagreb, kaldet Flower Square. Krydse pladsen, nyde det og tage en ret til Varsavska gaden og bare holde gå lidt længere. Vores hostel ligger på nummer 8, på højre side, som du gå i en lille gård. Velkommen til Hostel Shappy!

FRA LUFTHAVN
For at komme til vores hostel fra lufthavnen, vi vil råde dig til enten at tage en taxa, som vil koste dig 100 til 150kn, eller en bus, som ville koste dig 30kN. Bussen tager kun dig tæt på hovedbanegården, hvor du skal tage en sporvogn. Når du ankommer til hovedbanegården, bliver du nødt til at gå gennem en lille tunnel / indkøbscenter for at indtaste King Tomislav Square, hvor hovedbanegården er. Der er to sporvogn stopper lige før dig, som du får ud af indkøbscenter og du vil tage en sporvogn stopper ved toget stopper til venstre. Tag enten en sporvogn nummer 6, retning'' Crnomerec'', eller en sporvogn nummer 13, retning'' SaviSCe''. Begge sporvogne vil tage to stop at få dig til det centrale torv i Zagreb, Josip Jelacic Square. Stå af sporvognen på pladsen og holde walking ned på gaden sporvogne gå. Tage en venstre, når du kommer til den anden gade, Margaretska Street, og så vil du indtaste en lille, men populær torv i Zagreb, kaldet Flower Square. Krydse pladsen, nyde det og tage en ret til Varsavska gaden og bare holde gå lidt længere. Vores hostel ligger på nummer 8, på højre side, som du gå i en lille gård. Velkommen til Hostel Shappy!