Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Hostel Shappy

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.4
 • Sikkerhed 9.7
 • Område 9.9
 • Personale 9.7
 • Atmosfære 8.2
 • Renlighed 9.7
 • Faciliteter 8.9

Område

Varsavska 8

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
FRA den centrale busstation
Den hurtigste og nemmeste måde at komme til vores hostel fra den centrale busstation er med sporvogn. Som du afslutter den centrale busstation, vil du finde dig selv at kigge på sporvogn stationer. Der er to stationer, og du vil tage sporvogne, der stopper på den anden, når man ser fra den centrale busstation. Tag en sporvogn nummer 6, retning'' Crnomerec''. Det vil tage dig fem stop for at komme til det centrale torv i Zagreb, Josip Jelacic Square. Stå af sporvognen på pladsen og holde walking ned på gaden sporvogne gå. Tage en venstre, når du kommer til den anden gade, Margaretska Street, og så vil du indtaste en lille, men populær torv i Zagreb, kaldet Flower Square. Krydse pladsen, nyde det og tage en ret til Varsavska gaden og bare holde gå lidt længere. Vores hostel ligger på nummer 8, på højre side, som du gå i en lille gård. Velkommen til Hostel Shappy!

FRA Hovedbanegården
Den hurtigste og nemmeste måde at komme til vores hostel fra Hovedbanegården er med sporvogn. Som du forlader hovedbanegården vil du finde dig selv på King Tomislav Square. Lige foran dig der er to sporvogn stationer, og du vil tage en sporvogn stop på sporvogn station på tværs af gaden. Tag enten en sporvogn nummer 6, retning'' Crnomerec'', eller en sporvogn nummer 13, retning'' SaviSCe''. Begge sporvogne vil tage to stop at få dig til det centrale torv i Zagreb, Josip Jelacic Square. Stå af sporvognen på pladsen og holde walking ned på gaden sporvogne gå. Tage en venstre, når du kommer til den anden gade, Margaretska Street, og så vil du indtaste en lille, men populær torv i Zagreb, kaldet Flower Square. Krydse pladsen, nyde det og tage en ret til Varsavska gaden og bare holde gå lidt længere. Vores hostel ligger på nummer 8, på højre side, som du gå i en lille gård. Velkommen til Hostel Shappy!

FRA LUFTHAVN
For at komme til vores hostel fra lufthavnen, vi vil råde dig til enten at tage en taxa, som vil koste dig 100 til 150kn, eller en bus, som ville koste dig 30kN. Bussen tager kun dig tæt på hovedbanegården, hvor du skal tage en sporvogn. Når du ankommer til hovedbanegården, bliver du nødt til at gå gennem en lille tunnel / indkøbscenter for at indtaste King Tomislav Square, hvor hovedbanegården er. Der er to sporvogn stopper lige før dig, som du får ud af indkøbscenter og du vil tage en sporvogn stopper ved toget stopper til venstre. Tag enten en sporvogn nummer 6, retning'' Crnomerec'', eller en sporvogn nummer 13, retning'' SaviSCe''. Begge sporvogne vil tage to stop at få dig til det centrale torv i Zagreb, Josip Jelacic Square. Stå af sporvognen på pladsen og holde walking ned på gaden sporvogne gå. Tage en venstre, når du kommer til den anden gade, Margaretska Street, og så vil du indtaste en lille, men populær torv i Zagreb, kaldet Flower Square. Krydse pladsen, nyde det og tage en ret til Varsavska gaden og bare holde gå lidt længere. Vores hostel ligger på nummer 8, på højre side, som du gå i en lille gård. Velkommen til Hostel Shappy!
 • Værdi for pengene 9.4
 • Sikkerhed 9.7
 • Område 9.9
 • Personale 9.7
 • Atmosfære 8.2
 • Renlighed 9.7
 • Faciliteter 8.9
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.