X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Hostel Villa Zorana

Domovinskog rata 20, Hvar, Kroatien

kort og rutebeskrivelse


89%Vurdering

  • 88%Værdi for pengene
  • 88%Sikkerhed
  • 86%Område
  • 91%Personale
  • 90%Atmosfære
  • 93%Renlighed
  • 88%Faciliteter

Oversat af Google Fra katamaran (lille færge): Når du forlader katamaran vil du gøre en højre og følg gåtur langs kysten. Når du ser en stenstrand, der er lige ved siden af ​​klosteret, vil du se 8 trin, der fører opad. Venstre fra trappen, vil du se en restaurant Đorđota Vartal (Georges haven). Du vil fortsat stå i spidsen opad, indtil du trykker på hovedgaden Domovinskog rata, hvor du vil se vores hus på højre side. Der er et stort skilt leje en scooter. Det er vores hus. Der er en trekant stop, du vil se så godt til at bekræfte vores placering.

Her er retninger, hvis du kommer med en bil fra havnen i Stari Grad eller Sucuraj:
Når du afslutter din færge bare følg skiltene til byen Hvar. Når du ankommer i Hvar by, vil du nødt til at gå til venstre på første store korsvej. Må ikke gå til højre for midten, gå tilbage til tankstationen. Efter 200m er en anden korsvej. På det korsvej vil du se masser af scootere til leje. Det er vores hus.

Hvis du har brug for flere oplysninger om retninger, eller du har brug for en pick up bare ringe til os eller sende os en e-mail.
Pick up fra busstationen i Hvar by er gratis. Pick up fra havnen er ikke muligt, fordi det er ingen kørsel er tilladt i havnen, undtagen taxa.
Hvis du vil have os til at samle dig op fra havnen i Stari Grad (der er en by 17 km fra Hvar by) prisen er 200 kN. Taxa vil opkræve dig fra 250kn til 350kn.
Hvis du vil have os til at samle dig op fra havnen i Jelsa (en by 30 km fra Hvar by) prisen er 300KN. Taxa vil opkræve dig fra 400kN til 450kn.
Prisen er for et hul bil op til 4 personer.

ADRESSE: Domovinskog rata 20
Hvis du tjekker ind efter 19:00 KONTAKT OS.