X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Hostelle - Female Only Hostel

Frankemaheerd 2, Amsterdam, Holland

kort og rutebeskrivelse


82%Vurdering

  • 81%Værdi for pengene
  • 85%Sikkerhed
  • 70%Område
  • 84%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 90%Renlighed
  • 87%Faciliteter

Oversat af Google For de bedste retninger besøger www.hostelle.com Det har billeder indgår så at finde os, vil være let.
IKKE afhænge af MAP leveres af Google

Den nemmeste, hurtigste og billigste måde er at rejse med metro, hvad der kaldes metro på hollandsk. Subway system i Amsterdam arbejder med et OV-chipkort. I maskinerne kan du købe en enkeltbillet OV-chip-kort, der koster 2,80 (gælder for en time). Fordi en tur til Hostelle koster kun 2,80 det er billigere at få en dag billet til 7,50. Denne billet er gyldig i bus, sporvogn og metro / metro. Du kan bruge det ubegrænset inden for 24 timer. Alle metro s, busser og tog stopper ved Amsterdam Bijlmer Arena Station.

For at komme til vandrerhjemmet følge disse anvisninger:
Fra stationen Bijlmer ArenA tage afkørslen ved siden af ​​Starbucks. Gå lige ud over den store firkant (pladsen er omgivet af en stor bygning).

Bare gå ligeud, indtil du kommer på tværs anden pladsen. På din venstre side ser du et supermarked kaldet Lidl. Drej til venstre der.

Når du drejede til venstre vil du se en motorvej, før du (viadukt / overpass). Gå under viadukten. Du vil også passere et bibliotek (kaldet OBA) på højre hånd.

Når du har bestået biblioteket vil du se et stort gult skilt siger Frankemaheerd 2 med en pil, der peger mod højre. Det er den Frankemaheerd / Zomixed bygning, og du kan indtaste det. Ved receptionen nævne, at du er en gæst på Hostelle. Vi er placeret på fjerde sal.