X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel Capitolina-Cluj Napoca

Str. Victor Babes nr. 35, 400112 Cluj Napoca, Cluj Napoca, Rumænien

ingen bedømmelse

0 Bedømmelser
 • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Capitolina Hotel ligger i en ny bygning, som integreres perfekt i atmosfæren i en af ​​de største transsylvanske byer, skaber for dig den officielle rum af et forretningsmøde eller konference, såvel som den afslappende og indbydende atmosfære for en fremragende ophold. »Lupa Capitolina«, hotellerne emblem, repræsenterer den første historisk monument sat op af rumænerne i Cluj-Napoca, og det er en gave, der modtages fra byrådet i Rom den 28 september 1921.

Historien om Lupa Capitolina er en legendarisk en symboliserer oprindelsen af ​​Rom. Statuen repræsenterer Romulus og Remus, grundlæggerne af Rom og hun-ulv, der rejste dem.

Capitolina Hotel tilbyder 24 værelser udstyret med alle de nødvendige faciliteter for et perfekt ophold. For de 3 suiter, 3 VIP suiter, 13 værelser med dobbeltseng og 5 dobbeltværelser, nøgleordet er komfort. I VIP-suiter bruser kontormiljøer er udstyret med radio og hydro-massage. Faciliteter, der findes i hvert rum: - Høj hastighed gratis internet. - Digital sikker. - Justerbare lamper, herunder lysintensitet justering for læsning. - Rygning og ikke-ryger værelser. - Air condition.

Parkeringsplads overvåget med kameraer.

Capitolina Hotel tilbyder dig de mest moderne faciliteter til dine forretningsmøder, samt for at bruge din fritid i en afslappet atmosfære.

Home Cinema det sted, hvor du kan slappe af at lytte til musik eller se en af ​​de mange film i vores samling eller en tv-film, udstyret med dobbelt surround system BOSE og en 2 kvadratmeter billedprojektionsskærm.

Ekstra services:
Uladede tjenester:
Concierge-tjenester (turisme information, post, blomster, reservation af teaterbilletter, flybilletter, reservationer til restauranter, klubber, museer, kræver førerhuse og biler leje);
Højhastigheds internet 8 Mbps hentning / 768 kbps upload;
Room service;
Daglig adgang til de vigtigste lokale og landsdækkende aviser;
Underholdende spil leje (Rummy, backgammons, skak);
Opbevaring af lastning, losning og transport;
Kunder vågne op på det ønskede tidspunkt;
Computer leje.
Fakturerede tjenesteydelser:
Businesscenter og sekretariatsbetjening (fax, Xerox, printer og fax);
Vask og strygning;
Lufthavn Transporttjenester - hotel - lufthavn
Kurertjenester;
Ekstra seng og kravlegård til børn, på anmodning.

** For at gå videre med din reservation, vi kræver gyldigt kreditkort. Det resterende beløb for reservation vil blive preauthorized og opkræves ved ankomst datoen for booking af Travelmed Hotels Group. For ikke gyldige kreditkort vil du modtage en e-mail-meddelelse. Vi kræver dit svar og gyldige kreditkortoplysninger indenfor 3 arbejdsdage. Hvis du ikke giver gyldige kreditkortoplysninger inden for 3 hverdage din reservation kan blive aflyst som følge heraf.
Du har op til 3 dage før ankomst for at annullere reservationen uden beregning. Hvis reservationen bliver annulleret inden 72 timer før ankomst vil du blive opkrævet 1 nat ophold. Samme dag aflysninger, udeblivelser eller tidlig check ud vil resultere i 1 nat afgift.
Check in: 13:00
Tjek: 11: 00 **

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Reception åben døgnet rundt
 • Aircondition
 • Bar
 • Morgenmad inkluderet
 • Business centre
 • Fax
 • Faciliteter til tøjvask
 • Opbevaring af baggage
 • Parkering
 • Restaurant
 • Pengeskab
 • Tur-/Rejseskranke


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Hotel Capitolina-Cluj Napoca Located at Str. Victor Babes nr. 35, 400112 Cluj Napoca, , Cluj Napoca.
Hotel Capitolina-Cluj Napoca
Romania
Cluj Napoca 400112 Str. Victor Babes nr. 35, 400112 Cluj Napoca
0% 0
46.7641113 23.5849535
Hotel Capitolina-Cluj Napoca
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc