X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel/Hostel Inn Tourist

1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec, Montreal, Canada

91%Vurdering

 • 93%Værdi for pengene
 • 87%Sikkerhed
 • 87%Område
 • 93%Personale
 • 93%Atmosfære
 • 93%Renlighed
 • 93%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Oplev vinteren i Montreals centrum og Go Kælke I Sne på Mont Royal, som er blot 15 minutters gåafstand fra vandrerhjemmet. Vi er på den bedste beliggenhed i Montreal dvs Ste. Catherine Street West. Den nærmeste metrostation er Guy-Concordia, kun et minuts gang væk. Vores privat værelse har eget toilet og bad og værelset er for to (2) folk kun, i modsætning til andre steder private værelser har ingen toilet eller bruser og andre beboere deler også, at den såkaldte private rum. Henviser til, at vi ikke sætter fremmede i dit værelse, hvis der er en 3. person fra samme gruppe, "skal" betale ekstra gebyrer. Booking til 3 personer er muligt, kontakt hostel.

Ved særlige lejligheder, højsæson week-ender minimum 3 overnatninger er påkrævet, fra fredag ​​til søndag og kan ikke kombineres med regelmæssige dage, eller også fuld week-end sats anvendes på alle dage. Spædbørn og små børn er ikke tilladt, da vi ikke opfylder krævede sikkerhedsnormer til beskyttelse.

Fuld betaling er nødvendig for særlige lejligheder som Formel-1 løb, Canada Day, lange week-ender som Labour Day, Victoria Day, jul og nytår mv, efter bestillingen er foretaget, i tilfælde af en aflysning eller en kunde beslutter sig for at forkorte bo uanset årsagen, vil der ikke være nogen tilbagebetaling for ethvert beløb overhovedet. Bemærk venligst at dette punkt vedrørende annullering meget nøje, før du foretager dit eget online booking især til særlige lejligheder. I tilfælde af andre end særlige lejligheder aflysning er der ingen tilbagebetaling, for regelmæssige dage en nat fuld rente afbestillingsgebyrer skal pålægges plus Govt. skatter og, min, syv dages varsel skriftligt forpligtet til at undgå at betale afbestillingsgebyrer.

Efter at gøre din online booking kan du tjekke din e-mail-konto og svare via e-mail, som du vil modtage en bekræftelses e-mail fra internettet Booking agenturet og også fra os. Hvis du ikke svarer, og bekræfte at vi ikke garantere din booking, fordi dette er at undgå falske kreditkort transaktioner, især med tredjeparts kreditkort. Folk, der ikke svare eller kontakte os, deres reservationer ikke garanteres. For at undgå dette skal du kontakte vandrerhjemmet direkte.

Der er ingen udgangsforbud for gæster, der allerede bor hos os, men for check-in vandrerhjemmet er ikke åben i 24 timer, check-in tid er 13: 00 timer og check-out tid 10:00, rimeligt sent eller tidligt indtjekning in er muligt, men skal arrangeres og underlagt ejerens skøn og tilgængelighed. Kontakt vandrerhjemmet direkte via e-mail for check-in, og for eventuelle ændringer i din reservation. Afbestillingsgebyrer gælder, hvis der ikke meddeles skriftligt til tiden.

HVIS sen check-in IKKE er indrettet med vandrerhjemmet skriftligt vil det blive betragtet som en udeblivelse efter 16:00 timer på ankomstdagen. Hostel ledelse forbeholder rettighederne for indlæggelse og også for accept / afvisning af kontanter / kreditkort, eller for at ændre satserne når som helst uden varsel.

* - * Husdyr ikke tilladt * - *

Govt. afgifter er ikke inkluderet i prisen og skal betales ved ankomsten sammen med balancen beløb fuldt ud.
Alle værelsespriser er genstand for en belægning skat 3,5% + 5% god & tjenester skat (GST) og 9,75% provinsielle omsætningsafgift (PST),
Vi har en 7 dages afbestillingsregler.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Aircondition
 • Morgenmad ikke inkluderet
 • Loftsvifte
 • Hårtørrere til udlejning
 • Sengetøj inkluderet
 • Håndklæder udlejes


Politikker

 • Skatter ikke inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 7 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Hotel/Hostel Inn Tourist Located at 1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec, Montreal.
Hotel/Hostel Inn Tourist
Canada
Montreal QC Montreal H3H1M1 1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec
91% 103
45.4930666 -73.5800099
Hotel/Hostel Inn Tourist
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc