X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Hotel/Hostel Inn Tourist

1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec, Montreal, Canada

87%Vurdering

 • 90%Værdi for pengene
 • 80%Sikkerhed
 • 80%Område
 • 90%Personale
 • 90%Atmosfære
 • 90%Renlighed
 • 90%Faciliteter

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Oplev vinteren i Montreals centrum og Go kælketure IN Sne på Mont Royal, som er blot 15 minutters gåafstand fra vandrerhjemmet. Vi er på den bedste beliggenhed i Montreal dvs Ste.. Catherine Street West. Den nærmeste metrostation er Guy-Concordia, kun et minuts gang væk. Vores privat værelse har eget toilet og bad og værelset er for to (2) folk kun, i modsætning til andre steder, private værelser har ingen toilet eller brusebad og andre beboere også dele, at de såkaldte private rum. Betragtninger, vi ikke sætte fremmede i dit værelse, hvis der er en 3rd person fra samme gruppe, "skal" betale ekstra gebyrer. Booking for 3 personer er muligt, kontakt hostel.

Ved særlige lejligheder, højsæson uge slutter minimum 3 nætter ophold er påkrævet, fra fredag ​​til søndag, og kan ikke kombineres med regelmæssige dage, eller også fuld week-end sats skal anvendes på alle dage. Spædbørn og små børn er ikke tilladt, da vi ikke opfylder krævede sikkerhedsstandarder for beskyttelse.

Fuld betaling er nødvendig for særlige lejligheder som Formel-1 løb, Canada Day, lange week-ender som Labour Day, Victoria Day, jul og nytår osv., efter reservationen er foretaget, i tilfælde af en aflysning eller en kunde beslutter sig for at forkorte ophold for en eller anden grund vil der ikke være nogen tilbagebetaling for ethvert beløb overhovedet. Bemærk dette punkt om annullering meget grundigt, før du foretager dit eget online booking især til særlige lejligheder. I tilfælde af andre end særlige lejligheder aflysning er der ingen tilbagebetaling, for regelmæssige dage en nat fuld sats afbestillingsgebyrer anvendes plus govt. skatter og, min, syv dages varsel skriftligt er nødvendig for at undgå at betale afbestillingsgebyrer.

Efter at din on-line booking kan du tjekke din e-mail-konto og svare via e-mail, da du vil modtage en bekræftelsesmail fra internettet Booking Agency og også fra os. Hvis du ikke svarer, og bekræfte at vi ikke garantere din booking, fordi dette er at undgå falske kreditkort transaktioner, især med tredjeparts kreditkort. Folk, der ikke svare eller kontakte os, er deres bookinger ikke garanteres. For at undgå dette kan du kontakte vandrerhjemmet direkte.

Der er ingen udgangsforbud for gæster, der allerede bor hos os, men for check-in vandrerhjemmet er IKKE åben i 24 timer, check-in tid er 13: 00 timer og check-out tid 10:00, rimeligt sent eller tidligt check- in er muligt, men skal arrangeres og underlagt ejerens skøn og tilgængelighed. Kontakt vandrerhjemmet direkte via e-mail for check-in, og for eventuelle ændringer i din booking. Afbestillingsgebyrer anvendelse, hvis der ikke meddeles skriftligt til tiden.

HVIS sen check-in IKKE er arrangeret med vandrerhjemmet i at skrive det vil blive betragtet som en udeblivelse efter 16:00 timer på ankomstdagen. Hostel ledelse forbeholder rettigheder OPTAGELSE og også for accept / afvisning af kontanter / kreditkort, eller for at ændre satserne når som helst uden varsel.

* - * Husdyr ikke tilladt * - *

Stat. afgifter er ikke inkluderet i prisen og skal betales ved ankomsten sammen med balancen beløb fuldt ud.
Alle værelsespriser er underlagt en skat 3,5% belægning + 5% god og ydelser skat (GST) og 9,75% provinsielle omsætningsafgift (PST) i,
Vi har en 7-dages afbestillingsregler.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

 • Aircondition
 • Morgenmad ikke inkluderet
 • Loftsvifte
 • Hårtørrere til udlejning
 • Sengetøj inkluderet
 • Håndklæder udlejes


Politikker

 • Skatter ikke inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 7 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Hotel/Hostel Inn Tourist Located at 1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec, Montreal.
Hotel/Hostel Inn Tourist
Canada
Montreal QC Montreal H3H1M1 1854 St. Catherine Street West, Montreal, Quebec
87% 102
45.4930666 -73.5800099
Hotel/Hostel Inn Tourist
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc