X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

House Clover

Ma. Anaarukalee, Shaheed KTM Hingun, Malé, Maldiverne

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Velkommen til House Clover!

Vi er perlen i paradis, vi giver dig kongen standard service.

En populær feriedestination, Maldiverne tiltrækker et stort antal turister hele året med sine smukke strande, sight seeing muligheder og fantastiske naturlige skønhed. En kort idé eller oplysninger om Maldiverne Fakta vil gøre det muligt en til at stifte bekendtskab med landet i en langt bedre måde.

Landet ligger i Det Indiske Ocean, syd for Indien. Det er en ø land bestående af omkring 1200 koraløer. Kun 200 øer ud af 1200 er beboede. Øerne er kendt for deres strande og eksotiske havdyr.

Det højeste punkt i Maldiverne er på Wilingili Øer i Addu Atoll. Man kan finde forskellige slags fisk i farvandene omkring øerne. Nogle af de populære sorter af fisk, som man kan finde omfatte batfish, sort-plettet pullerfish, blå-strippet snappere, trompet fisk og andre. Breadfruit er den vigtigste frugt, som spises herovre. Man kan finde mange kokos og palmetræer i dette land. Hovedstaden i amtet er Mand. Det er en by fyldt med store bygninger og talrige skyskrabere. Man kan også finde et stort antal butikker herovre. De brolagte gader øen er foret med mange palmer, der tilbyder en malerisk syn. De forskellige attraktioner, som man kan finde herovre omfatter The Islamic Center, Huskuru Miskyii og Nationalmuseet.

Den valuta, landet er Rufiyaa og Laaree. De fleste hoteller og resorts modtage betalinger med kontanter, rejsecheck og kreditkort. Almindeligt accepterede kreditkort omfatter American Express, Visa, Master Card, Diners Club og Euro Card. Fiskeri og turisme er de vigtigste industrier i landets økonomi. Landbrug gør også værdifulde bidrag til landets økonomi. Landet vokser kokos og søde kartofler og eksport fisk.

Sproget i landet er Dhivehi. Mennesker dog også taler engelsk. Islam er den officielle religion i landet er islam. Maldiverne har et varmt og fugtigt vejr med temperaturer fra 29 til 32 grader Celsius. Solen skinner over her næsten hele året. Grund af denne grund, er let tøj foretrækkes her. Kvinder er dog forventes at bære anstændigt tøj.

Adgang til Maldiverne er ikke svært. Ingen visum er påkrævet. En meget vigtig kendsgerning om Maldiverne er, at landet blev alvorligt ramt af tsunamien den 26. december 2004. Mere end hundrede mennesker blev dræbt, og mange mistede deres hjem også i dette naturkatastrofe.

CHILD RATE
Børn Deling 0 - 8, er gratis.
Børn Deling 8-12 vil blive opkrævet 50% af enkelt voksne sats.

CHECK IN & CHECK OUT
Check ind tid: 1300hrs - Check ud tid: 1200hrs. Sen check ud på anmodning

DAG BRUG ROOM
Dag brug timer - maksimum 6 timer og ikke gælder for natten. Tjek: 2100hrs

AFLYSNING POLITIK
Afbestilling anmeldt mindre end 24 timer vil blive opkrævet 50% på den bekræftede værelsesprisen.
Udeblivelser og annullering mindre end 24 timer vil blive opkrævet 100% på bekræftet værelsesprisen.

Alle priser ovenfor, er plads, hvis nogle organ kan lide at have B & B derefter + 8 USD per person

*** Bemærk ***
8% af byens skatter er ikke inkluderet

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Aircondition
  • Morgenmad inkluderet
  • Valutaveksling
  • Internetadgang
  • Faciliteter til tøjvask
  • Lounge
  • Pengeskab


Politikker

  • Kreditkort accepteres
  • Skatter ikke inkluderet


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
House Clover Located at Ma. Anaarukalee, Shaheed KTM Hingun, , Male.
House Clover
Maldives
Male Ma. Anaarukalee, Shaheed KTM Hingun
0% 8
4.1724851 73.5098648
House Clover
    Værelser til rådighed     Superior Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Superior Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     Superior Twin Seng Private Fælles Badeværelse