X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Ideal Youth Hostel

Calle Unio 12, Barcelona, Spanien

kort og rutebeskrivelse


76%Vurdering

  • 77%Værdi for pengene
  • 77%Sikkerhed
  • 93%Område
  • 79%Personale
  • 69%Atmosfære
  • 68%Renlighed
  • 69%Faciliteter

Oversat af Google Ankommer fra BCN Airport:
Bus: Tag lufthavnsbussen mod Plaza Catalunya (i midten), ændres her og tage metroen (linje 3/green linje, retning Zona Universitria og stå kun ét stop væk på Liceu.
På Ramblas boulevard, kigge efter Mc Donalds og Kentucky Fried Chicken, vi er på gaden modsat på n10. (Krydser Ramblas Boulevard).

Fra Girona Lufthavn:
Tag bustransport til Barcelona North Bus Station, derfra gå til metrostationen Arc de Triompf og tage den røde linie (retning Hospital de Bellvitge), på Catalunya stoppe du er nødt til at skifte til den grønne linje mod Zona Universitria og get off kun ét stop væk på Liceu. På Ramblas boulevard, kigge efter Mc Donalds og Kentucky Fried Chicken, vi er på gaden modsat på n10. (Krydser Ramblas Boulevard).

Tog Renfe:
Tag C1 lokale tog mod Plaza Catalunya (i midten), som kører hver 30 minutter. CHANGE på Plaza Catalunya og komme på metro (linje 3/green linje, retning Zona Universitria) og stå af kun ét stop væk på Liceu.
På Ramblas boulevard, kigge efter Mc Donalds og Kentucky Fried Chicken, vi er på gaden modsat på n10. (Krydser Ramblas Boulevard).

Ankommer fra togstationen Sants:
Metro: Tag metroen (linje 3/green linje, retning Canyelles) og gett af på 'Liceu' stop. På Ramblas boulevard, kigge efter Mc Donalds og Kentucky Fried Chicken, vi er på gaden modsat på n10. (Krydser Ramblas Boulevard).