X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Ideal Youth Hostel

C/Unio No. 12, Barcelona, Catalonia, Spanien

kort og rutebeskrivelse


82%Vurdering

  • 84%Værdi for pengene
  • 86%Sikkerhed
  • 97%Område
  • 83%Personale
  • 75%Atmosfære
  • 75%Renlighed
  • 73%Faciliteter

Oversat af Google Ankommer fra BCN Lufthavn:
Bus: Tag lufthavnsbussen mod Plaza Catalunya (i midten), ændres her og tage metroen (linje 3/green linje, retning Zona Universitria og stå kun et stop væk på Liceu;.
På Ramblas Boulevard, for Mc Donalds og Kentucky Fried Chicken se, vi er på gaden modsatte på n10. (Krydser Ramblas Boulevard).

Fra Girona Lufthavn:
Tag bustransport til Barcelona North Bus Station, derfra gå til metrostationen Arc de Triompf og tage den røde linje (retning Hospital de Bellvitge) på Catalunya stoppe dig nødt til at ændre i den grønne linje mod Zona Universitria og Stå kun ét stop væk på Liceu. På Ramblas Boulevard, for Mc Donalds og Kentucky Fried Chicken se, vi er på gaden modsatte på n10. (Krydser Ramblas Boulevard).

Tog RENFE:
Tag C1 lokale toget mod Plaza Catalunya (i midten), som kører hver 30 minutter. CHANGE på Plaza Catalunya og komme på metro (linje 3/green linje, retning Zona Universitria) og stå kun ét stop væk på Liceu.
På Ramblas Boulevard, for Mc Donalds og Kentucky Fried Chicken se, vi er på gaden modsatte på n10. (Krydser Ramblas Boulevard).

Ankommer fra togstationen Sants:
Metro: Tag metroen (linje 3/green linje, retning Canyelles), og gett af på 'Liceu' stop. På Ramblas Boulevard, for Mc Donalds og Kentucky Fried Chicken se, vi er på gaden modsatte på n10. (Krydser Ramblas Boulevard).