X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Iguassu Falls Hostel

Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda, Foz do Iguacu, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


96%Vurdering

  • 100%Værdi for pengene
  • 100%Sikkerhed
  • 85%Område
  • 100%Personale
  • 90%Atmosfære
  • 100%Renlighed
  • 100%Faciliteter

Fra alle retninger skal man stå af altid på Avenida das Cataratas , Vila Yolanda distriktet. Som reference kan du bruge Chaplin Snooker Bar. Adressen på vandrerhjemmet er 668 Ignacio Sottomaior gaden.

- Fra IGU lufthavnen i Brasilien skal man fange 120 bus CENTRO og stå af på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar (modsat retning af vandrerhjemmet ) . Vandrerhjemmet placering er på 668 Ignacio Sottomaior gade , Vila Yolanda distriktet. Fra lufthavnen på vej til byen skal man stå af efter det andet lyskryds .

- Fra IGR lufthavnen i Argentina må man tage bussen til byen Puerto Iguazu og stå af ved busterminalen og skifte til en anden bus til Foz do Iguassu - Brasilien. Når du er i Brasilien stå af på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar (modsat retning af vandrerhjemmet ) . Vandrerhjemmet placering er på 668 Ignacio Sottomaior gade , Vila Yolanda distriktet. Fra grænsen på vej til byen skal man stå af efter det andet lyskryds . Vi minder AT PÅ VEJ vil være nødvendigt at standse ved den argentinske grænse og senere på de brasilianske GRÆNSEN FOR AT SE OM papirerne.

- Fra busterminalen - Rodoviaria i Brasilien skal man fange 105 eller 115 bus JARDIM DAS Flores og stå af på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar (modsat retning af vandrerhjemmet ) . Vandrerhjemmet placering er på 668 Ignacio Sottomaior gade , Vila Yolanda distriktet.

- Fra busterminalen i Puerto Iguazu et must at fange bus til Foz do Iguassu - Brasilien. Når du er i Brasilien stå af på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar (modsat retning af vandrerhjemmet ) . Vandrerhjemmet placering er på 668 Ignacio Sottomaior gade , Vila Yolanda distriktet. Fra grænsen på vej til byen skal man stå af efter det andet lyskryds . Vi minder AT PÅ VEJ vil være nødvendigt at standse ved den argentinske grænse og senere på de brasilianske GRÆNSEN FOR AT SE OM papirerne.

- Fra busterminalen i Ciudad del Este i Paraguay et must at fange bus til Foz do Iguaçu - Brasilien , der afgår hver 30 minutter og når i Brasilien skal man stå af på Macdonalds busstoppestedet. Fra Macdonalds til vandrerhjemmet er det ikke alt for langt , kun 8 blokke . Vi minder AT PÅ VEJ man behøver at stoppe ved paraguayanske grænse og senere på de brasilianske GRÆNSEN FOR AT SE OM papirerne.