X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Iguassu Falls Hostel

Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda, Foz do Iguacu, Brasilien

kort og rutebeskrivelse


96%Vurdering

  • 100%Værdi for pengene
  • 100%Sikkerhed
  • 90%Område
  • 100%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 100%Renlighed
  • 100%Faciliteter

Fra alle retninger skal man stå af altid på Avenida das Cataratas , Vila Yolanda distriktet. Som reference kan du bruge Chaplin Snooker Bar. Adressen på vandrerhjemmet er 668 Ignacio Sottomaior gaden.

- Fra IGU lufthavnen i Brasilien skal man fange 120 bus CENTRO og stå af på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar (modsat retning af vandrerhjemmet ) . Vandrerhjemmet placering er på 668 Ignacio Sottomaior gade , Vila Yolanda distriktet. Fra lufthavnen på vej til byen skal man stå af efter det andet lyskryds .

- Fra IGR lufthavnen i Argentina må man tage bussen til byen Puerto Iguazu og stå af ved busterminalen og skifte til en anden bus til Foz do Iguassu - Brasilien. Når du er i Brasilien stå af på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar (modsat retning af vandrerhjemmet ) . Vandrerhjemmet placering er på 668 Ignacio Sottomaior gade , Vila Yolanda distriktet. Fra grænsen på vej til byen skal man stå af efter det andet lyskryds . Vi minder AT PÅ VEJ vil være nødvendigt at standse ved den argentinske grænse og senere på de brasilianske GRÆNSEN FOR AT SE OM papirerne.

- Fra busterminalen - Rodoviaria i Brasilien skal man fange 105 eller 115 bus JARDIM DAS Flores og stå af på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar (modsat retning af vandrerhjemmet ) . Vandrerhjemmet placering er på 668 Ignacio Sottomaior gade , Vila Yolanda distriktet.

- Fra busterminalen i Puerto Iguazu et must at fange bus til Foz do Iguassu - Brasilien. Når du er i Brasilien stå af på Avenida das Cataratas foran Chaplin Snooker Bar (modsat retning af vandrerhjemmet ) . Vandrerhjemmet placering er på 668 Ignacio Sottomaior gade , Vila Yolanda distriktet. Fra grænsen på vej til byen skal man stå af efter det andet lyskryds . Vi minder AT PÅ VEJ vil være nødvendigt at standse ved den argentinske grænse og senere på de brasilianske GRÆNSEN FOR AT SE OM papirerne.

- Fra busterminalen i Ciudad del Este i Paraguay et must at fange bus til Foz do Iguaçu - Brasilien , der afgår hver 30 minutter og når i Brasilien skal man stå af på Macdonalds busstoppestedet. Fra Macdonalds til vandrerhjemmet er det ikke alt for langt , kun 8 blokke . Vi minder AT PÅ VEJ man behøver at stoppe ved paraguayanske grænse og senere på de brasilianske GRÆNSEN FOR AT SE OM papirerne.