Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Iguassu Falls Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Rua Ignacio Sottomaior, 668, Vila Yolanda

Kørselsvejledning Til Ejendom

För att komma till Iguassu Falls vandrarhem med kollektivtrafik - BUS

Från alla håll måste man få bort alltid Snooker Bar Chaplin busshållplats på Avenida das Cataratas, Vila Yolanda distriktet.

- Från IGU flygplatsen i Brasilien måste man fånga buss nummer 120 riktning CENTRO och stig av vid Avenida das Cataratas framför Snooker Bar Chaplin (motsatt riktning från vandrarhemmet). Vandrarhemmet Platsen är vid 668 Ignacio Sottomaior gatan, Vila Yolanda distriktet. Från flygplatsen på väg till staden måste man kliva av efter att ha passerat KINA restaurang och shopping Iguassu Boulevard (på vänster sida av bussen) och även efter att ha passerat den andra trafikljuset på Avenida das Cataratas.

- Från IGR flygplatsen i Argentina måste man ta bussen till staden Puerto Iguazu och gå av vid bussterminalen och byta till en annan buss till Foz do Iguassu - Brasilien. VI påminna om att PÅ VÄG en kommer att behöva stanna vid den argentinska gränsen och senare vid den brasilianska GRÄNSEN FÖR ATT SE OM tidningarna (stämpel i passet). När du är i Brasilien stig av vid Avenida das Cataratas framför Snooker Bar Chaplin (motsatt riktning från vandrarhemmet). Vandrarhemmet Platsen är vid 668 Ignacio Sottomaior gatan, Vila Yolanda distriktet. På väg till staden måste man kliva av efter att ha passerat KINA restaurang och shopping Iguassu Boulevard (på vänster sida av bussen) och även efter att ha passerat den andra trafikljuset på Avenida das Cataratas.

- Från bussterminalen - Rodoviaria i Brasilien måste man fånga 115 bussen Jardim das Flores och stig av vid VILA YOLANDA distriktet på Avenida das Cataratas framför Snooker Bar Chaplin (motsatt riktning från vandrarhemmet). Vandrarhemmet Platsen är vid 668 Ignacio Sottomaior gatan, Vila Yolanda distriktet.

- Från bussterminalen i Puerto Iguazu du måste att ta bussen till Foz do Iguassu - Brasilien. VI påminna om att PÅ VÄG en kommer att behöva stanna vid den argentinska gränsen och senare vid den brasilianska GRÄNSEN FÖR ATT SE OM tidningarna (stämpel i passet). När du är i Brasilien ett behov av att fånga en annan buss på samma ställe som du fick. På väg till staden kommer du att se CHINA RESTAURANT vid det första trafikljuset och även Iguassu Boulevard Shooping. När du passerar den andra trafikljuset dra sladden och stig av vid Avenida das Cataratas framför Snooker Bar Chaplin (motsatt riktning från vandrarhemmet). Vandrarhemmet Platsen är vid 668 Ignacio Sottomaior gatan, Vila Yolanda distriktet.

- Från bussterminalen i Ciudad del Este i Paraguay ett måste för att hinna med bussen till Foz do Iguacu. VI påminna om att PÅ VÄG ett behov av att stanna vid den paraguayanska gränsen och senare vid den brasilianska GRÄNSEN FÖR ATT SE OM tidningarna (stämpel i passet). Innan kliver på bussen be chauffören om bussen passerar på MacDonalds. När du är i Brasilien (centrum) måste man gå av vid MacDonalds busshållplatsen. Från busshållplatsen till vandrarhemmet är det inte långt, bara 8 block. Man kan gå, ta en taxi eller buss nummer 115.

Iguassu Falls Hostel
668 Ignacio Sottomaior Street
Vila Yolanda distrikt
Foz do Iguassu eller Foz do Iguacu
PR - Brasilien - CEP 85853-210
Telefon: 0055 (45) 35727187
GPS-position -25,550974, -54,571868

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.