Hostelworld.com

Il Giglio Guesthouse

Priser
kort
Bedømmelser
7.5
Meget godt 316 anmeldelser
  • Værdi for pengene 7.6
  • Sikkerhed 7.2
  • Område 8.0
  • Personale 7.2
  • Atmosfære 6.4
  • Renlighed 8.4
  • Faciliteter 8.0
BOOK NU
7.5
Meget godt 316 anmeldelser
  • Værdi for pengene 7.6
  • Sikkerhed 7.2
  • Område 8.0
  • Personale 7.2
  • Atmosfære 6.4
  • Renlighed 8.4
  • Faciliteter 8.0

De følgende anmeldelser er indsendt af kunder, der har reserveret i løbet af de seneste 12 måneder. Anmeldelserne og bedømmelserne i kassen er baseret på samlet feedback og er udtalelser fra de kunder, der har indgivet dem. De er ikke udtryk for Hostelworld.com's holdninger. På den måde får du en dugfrisk mening om, hvor godt et hostel i virkeligheden er.
Læs vores retningslinjer for bedømmelser

  • Vis:
  • Sorter Efter:
12 okt 2016
8.6

Great facilities very close to the main train station. Fully recommended.

    • 8.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 8.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 8.0Renlighed
28 sep 2016
4.9

Checking in was confusing. Paying with card nearly impossible as the POS machine had no instructions and was in Italian. Bed was super uncomfortable, construction outside and hammering on nearby floors was loud from 7AM-6PM. Woke up one morning to doors propped open and unlatched. As the staff is never there it made me feel unsafe. Other guests were unfriendly/rude.

    • 4.0Værdi for pengene
    • 4.0Sikkerhed
    • 6.0Område
    • 6.0Faciliteter
    • 4.0Personale
    • 4.0Atmosfære
    • 6.0Renlighed
Se svar fra indlogeringssted

I'm very sorry for all the troubles that you had during your stay in Giglio. Pos machine works like all over the world and the instructions are in italian because we are in Italy. I'm very sorry for the noise but we can't stop any works in the building if they have the permission. So sorry also for the other guests that you find rude and unfriendly but we can't choose...... I hope anyway that you had good time in Florence. All the best

  • Anonym
  • Australien, Kvinde, 25-30
  • Begynder-nomade
  • 1 Recensie
20 sep 2016
9.4

Great little guest house. Perfect if you're looking for a private room on a backpacker budget. Walking distance from everything. Short walk from the station and easy to find.

    • 10.0Værdi for pengene
    • 10.0Sikkerhed
    • 10.0Område
    • 10.0Faciliteter
    • 8.0Personale
    • 8.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed
12 sep 2016
7.4

Good value option in Florence with a/c (a major bonus in Italy!), plus a large clean room. Located on a main road but close to the train station and main sights, and the street noise is not bad at all. However, our main gripe was the construction work going on on floors above - it was very, very loud during the daytime. Also, wifi didn't work properly.

    • 8.0Værdi for pengene
    • 8.0Sikkerhed
    • 6.0Område
    • 6.0Faciliteter
    • 8.0Personale
    • 6.0Atmosfære
    • 10.0Renlighed

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.