X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til JGH Tokyo

2-11-11 Nishi-Kawaguchi,kawaguchi-shi, Saitama Prefecture, Tokyo, Japan

kort og rutebeskrivelse


78%Vurdering

  • 85%Værdi for pengene
  • 70%Sikkerhed
  • 71%Område
  • 92%Personale
  • 81%Atmosfære
  • 75%Renlighed
  • 72%Faciliteter

Oversat af Google Fra Narita International Airport:
Vi anbefaler Keisei Tokkyu (Keisei Limited Express) Linie, som det er halv pris af andre tjenester. Også, der er ikke for meget tidsforskel om din ankomst til Tokyo. Du skal selv købe de 1000-yen (omkring US $ 8,40) billet i lufthavnen og tage den særlige express til Japan Rail (JR) Nippori Station. Dette bør tage omkring 51 minutter, men vær opmærksom på, at det sidste tog til at forlade Narita er 22:41 pm Next, overførsel på Nippori til JR Keihin Tohoku linje mod Omiya. Køb billet til 210-yen (omkring US $ 1,76) for at gå til JR Nishi-Kawaguchi station.we velkommen langsigtet gæst. tak.

* I dagtimerne mellem 10:30 til 15:30,
'Keihin-Tohoku Line stopper ikke ved Nippori
station på grund af sin ekspresservice tidsplan.
I stedet skal du tage 'Yamanote Line «(grøn tog)
ved perron nr. 11 (Toward Ikebukuro) ved Nippori og
gå til Tabata station (2 stop væk fra Nippori)
derefter tage Keihin Tohoku Line til Nishikawaguchi.

Fra Nishikawaguchi bedes udskrive kort, vi
sende efter du foretager reservation.
Det tager omkring 6 minutter fra west exit.

Fra det centrale Tokyo:
Det er også 210 ¥ (omkring US $ 1,76) fra JR Ueno, Shinjuku, og Ikebukuro stationer på JR linjer. Fra Ikebukuro og Shinjuku Stations, bedes du tage JR Saikyo linje til JR Akabane Station og overføre derfra til JR Keihin Tohoku linje for JR Nishi-Kawaguchi Station. Fra JR Ueno Station, vil Keihin Tohoku linje tager dig direkte til JR Nishi-Kawaguchi Station. Dette er den billigste transport fra det centrale Tokyo.

Fra Haneda International Airport:
Venligst tage bussen eller monorail for at komme til JR Shimbashi Station. Overførsel til JR Keihin Tohoku linje til Nishi-Kawaguchi Station.

For retninger fra Nishi-Kawaguchi Station til vores hostel, henvises til kortet på vores Hostel verden webside.

Til centrale Tokyo fra vores hostel:
JR Keihin Tohoku linje er en direkte rute, der passerer gennem JR Nippori, Ueno, Akihabara og Tokyo Stationer. Så det er meget praktisk at komme ind i hovedstadsområdet Tokyo-området fra vores hostel! Vi er 14 kilometer fra centrum af Tokyo, men det tager kun omkring 15 til 23 minutter med tog, de fleste på en direkte rute. Shinjuku, en by, der aldrig sover, herunder den berømte Kabuki-cho, er omkring 20 minutter og kun 210 ¥ (US $ 1,76) væk! Og, Shibuya Station er kun én station væk fra Shinjuku!

For dem af jer, der er skeptiske over opholder sig på vores hostel, da det er en smule uden for det centrale Tokyo, skal du vide, at de fleste andre overnatningssteder beliggende i det centrale Tokyo-området kræver overførsler på andre private jernbaner eller metro / metro linjer og faktisk tendens til at være mere forvirrende og dyrere end praktisk! Du vil skulle købe flere billetter, gå til stationer en afstand, og vente med at overføre på andre tog / undergrundsbaner, så det tager mere af din tid og penge. På den anden side, er vores JR Nishi-Kawaguchi Station på en direkte linje til det centrale Tokyo (JR Keihin Tohoku linje), der kræver ingen sådanne forvirrende overførsler og spild af penge!

Akabane Station er 3 minutter væk med tog (3 km) og er et yndet sted for både besøgende og lokale. Akabane har billige restauranter og butikker med masser af steder at nyde japanske køkken, såsom sushi, yakitori, Shabu Shabu, Okonomiyaki, Taiyaki, takoyaki, oshiruko, Oden, og meget mere! Det Akachochin området har mange billige pubber, barer og izakayas perfekt til dem, der ønsker at slappe af efter en lang dags rejse. Nishi-Kawaguchi Station er også meget lig Akabane og mange japanske lokale kommer her for at nyde en drink og en bid at spise efter arbejde. Mellem Akabane og Nishi-Kawaguchi er den store Arakawa floden med golfbaner på begge sider.

Nishi-Nippori og Sugamo stationer har mange traditionelle og berømte japanske templer og helligdomme, ligesom Kyoto. Det tager mindre end 20 minutter fra vores Nishi-Kawaguchi station!

Shopping i Ueno og Okachimachi er et par minutter væk med tog. Japanske lokale ved, at disse er de steder at gå til billige og vellavet varer. Ameyayoko-cho er travlt hver dag, som det kan prale af mange detail-og engroshandel butikker perfekt til den smarte shopper.

Næste station fra Okachimachi er Akihabara, hjemsted for Electric Town. Du kan finde de fedeste og mest up-to-date elektroniske varer her! Akihabara har også mange japanske anime butikker og den nyligt populære 'maido-kissa' (eller kostume caféer), hvor servitricer, som tjener du er klædt i søde anime og stuepige outfits.

Også i nærheden: Shinjuku (Kabuki-cho, Shinjuku Gyo-En Park), Yoyogi (Yoyogi Park, olympiske Stadiums), Harajuku (! Fashion central, Meiji og Yasukuni Helligdom), Shibuya (Shibuya center Gai, unges mode byen); Aoyama (Aoyama-dori, berømt for deres butikker og firmanavn varer), Sanguu-Bashi (Geihin-Kan, hvor udenlandske premierministre og præsidenter har opholdt sig), Ebisu (øl haver og high-class underholdning by, herunder berømte højhus hoteller); Roppongi (som du ved, en favorit for udlændinge), Azabu-Juban (shopping by), Tokyo Tower (alle de ovennævnte steder er omkring en kilometer væk og i gåafstand fra hinanden),! også Odaiba, Kamakura , Nikko og så meget mere!

Vi vil gerne give anvisninger til ethvert sted, du måske ønsker at gå i Tokyo-området!