Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Jazz Hostel & Apartments

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser
 • Værdi for pengene 9.7
 • Sikkerhed 9.7
 • Område 9.5
 • Personale 10.0
 • Atmosfære 9.6
 • Renlighed 9.9
 • Faciliteter 9.7

Område

Preernova Cesta 68

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
BUS STATION BLED
Busstation Bled ligger 500 m fra JAZZ Hostel & Apartments. Walking til os vil det tage dig omkring fem minutter. Da du er på busstationen gå på tværs af gaden og begynder at gå op ad bakke (venstre fra busstationen, skal du bestå restaurant Planinc). På vejen skal du bestå en smykke butik. Når du flytter på du kommer til vandrerhjemmet og pub 1004. Ved slutningen af ​​den bygning du slå lidt til højre og gå videre op ad bakke. På toppen af ​​bakken er der en korsvej, hvor du dreje til venstre. På tværs af gaden kan du se et supermarked. Når du tænder venstre, gaden er en smule smal (vær forsigtig på grund af trafikken). Snart så vil du se venstresving med korsvej. Der kan du dreje til højre og derefter straks til venstre. Du bør gå gennem to gule bygninger og bag disse bygninger er for det første Jazzbar og næste er Jazz Hostel og lejligheder.

TRAIN STATION BLED jezero
Togstation Bled-jezero ligger lige over søen, 2 km væk fra JAZZ Hostel & Apartments. Desværre er der ingen buste station, så den eneste mulighed derfra er at gå eller ringe efter en taxa. Walking til os, vil det tage dig omkring en halv time. Hvis du står foran togstationen, ser på den måde, at søen, bør du dreje til venstre og gå på denne gade. Du bevæger sig på lige hele tiden på hovedvejen. For det første på gaden er omgivet af træer, så er der et højresving, så venstresving og så skal du gå videre lige. Snart efter du passerer restaurant Mangart der er en korsvej der drejes til højre. Du gå videre lige efter hovedvejen indtil du kommer til George Best bar. Ved en skillevej foran George bedste bar, drej du forlod, gå videre lige (lidt op ad bakke), og i toppen af ​​bakken du dreje til venstre. Foran dig, kan du se Jazz Hostel & Apartments.

TOG STATON Lesce BLED
Togstation Lesce / Bled ligger 7 km væk fra Jazz Hostel & Apartments. Den nemmeste løsning derfra er, at du tager en bus. Bus station er på det samme sted som togstationen, lige over gaden. Når du er på busstationen, der er en tidsplan for busser - søg Bled. Bus-drev der meget ofte, så der er ingen bekymringer. Gå ud af bussen på de vigtigste Bled station (hvis du tælle, hvor mange gange busstoppesteder, bør du få ned anden gang). Da du er på busstationen gå på tværs af gaden og begynder at gå op ad bakke (venstre fra busstationen, skal du bestå restaurant Planinc). På vejen skal du bestå en smykke butik. Når du flytter på du kommer til vandrerhjemmet og pub 1004. Ved slutningen af ​​den bygning du slå lidt til højre og gå videre op ad bakke. På toppen af ​​bakken er der en korsvej, hvor du dreje til venstre. På tværs af gaden kan du se et supermarked. Når du tænder venstre, gaden er en smule smal (vær forsigtig på grund af trafikken). Snart så vil du se venstresving med korsvej. Der kan du dreje til højre og derefter straks til venstre. Du bør gå gennem to gule bygninger og bag disse bygninger er for det første Jazzbar og næste er Jazz Hostel og lejligheder.
 • Værdi for pengene 9.7
 • Sikkerhed 9.7
 • Område 9.5
 • Personale 10.0
 • Atmosfære 9.6
 • Renlighed 9.9
 • Faciliteter 9.7
Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.