X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Jazz Hostel & Apartments

Preernova Cesta 68, Bled, Slovenien

kort og rutebeskrivelse


97%Vurdering

  • 98%Værdi for pengene
  • 96%Sikkerhed
  • 94%Område
  • 100%Personale
  • 95%Atmosfære
  • 98%Renlighed
  • 98%Faciliteter

Oversat af Google BUS STATION BLED
Busstation Bled ligger 500 m fra JAZZ Hostel & Apartments. Walking til os vil det tage dig omkring fem minutter. Da du er på busstationen gå på tværs af gaden og begynder at gå op ad bakke (venstre fra busstationen, skal du bestå restaurant Planinc). På vejen skal du bestå en smykke butik. Når du flytter på du kommer til vandrerhjemmet og pub 1004. Ved slutningen af ​​den bygning du slå lidt til højre og gå videre op ad bakke. På toppen af ​​bakken er der en korsvej, hvor du dreje til venstre. På tværs af gaden kan du se et supermarked. Når du tænder venstre, gaden er en smule smal (vær forsigtig på grund af trafikken). Snart så vil du se venstresving med korsvej. Der kan du dreje til højre og derefter straks til venstre. Du bør gå gennem to gule bygninger og bag disse bygninger er for det første Jazzbar og næste er Jazz Hostel og lejligheder.

TRAIN STATION BLED jezero
Togstation Bled-jezero ligger lige over søen, 2 km væk fra JAZZ Hostel & Apartments. Desværre er der ingen buste station, så den eneste mulighed derfra er at gå eller ringe efter en taxa. Walking til os, vil det tage dig omkring en halv time. Hvis du står foran togstationen, ser på den måde, at søen, bør du dreje til venstre og gå på denne gade. Du bevæger sig på lige hele tiden på hovedvejen. For det første på gaden er omgivet af træer, så er der et højresving, så venstresving og så skal du gå videre lige. Snart efter du passerer restaurant Mangart der er en korsvej der drejes til højre. Du gå videre lige efter hovedvejen indtil du kommer til George Best bar. Ved en skillevej foran George bedste bar, drej du forlod, gå videre lige (lidt op ad bakke), og i toppen af ​​bakken du dreje til venstre. Foran dig, kan du se Jazz Hostel & Apartments.

TOG STATON Lesce BLED
Togstation Lesce / Bled ligger 7 km væk fra Jazz Hostel & Apartments. Den nemmeste løsning derfra er, at du tager en bus. Bus station er på det samme sted som togstationen, lige over gaden. Når du er på busstationen, der er en tidsplan for busser - søg Bled. Bus-drev der meget ofte, så der er ingen bekymringer. Gå ud af bussen på de vigtigste Bled station (hvis du tælle, hvor mange gange busstoppesteder, bør du få ned anden gang). Da du er på busstationen gå på tværs af gaden og begynder at gå op ad bakke (venstre fra busstationen, skal du bestå restaurant Planinc). På vejen skal du bestå en smykke butik. Når du flytter på du kommer til vandrerhjemmet og pub 1004. Ved slutningen af ​​den bygning du slå lidt til højre og gå videre op ad bakke. På toppen af ​​bakken er der en korsvej, hvor du dreje til venstre. På tværs af gaden kan du se et supermarked. Når du tænder venstre, gaden er en smule smal (vær forsigtig på grund af trafikken). Snart så vil du se venstresving med korsvej. Der kan du dreje til højre og derefter straks til venstre. Du bør gå gennem to gule bygninger og bag disse bygninger er for det første Jazzbar og næste er Jazz Hostel og lejligheder.