X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

33.000 indlogeringssteder i 170 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Vejvisning til Joan's Hostel

Calle del Mediterraneo No. 12, Colonia Jardines de Guadalupe, San Salvador, El Salvador

kort og rutebeskrivelse


86%Vurdering

  • 80%Værdi for pengene
  • 90%Sikkerhed
  • 80%Område
  • 100%Personale
  • 70%Atmosfære
  • 90%Renlighed
  • 90%Faciliteter

Oversat af Google Med bus: Du flyver ind i Comalapa Lufthavn, den største lufthavn i Mellemamerika, som ligger 45 minutter med motorvejen fra byen. Når Du kan samtidig lade ankom og gøre skikke. Kom ud og krydse den store parkeringsplads. Så gå gennem en åben bygning at nå vejen. Der er en bus-stop. Du kan enten tage rute 138 eller 400. Du må ikke bringe en masse bagage eller store rygsække, selv om, mini bussen får meget overfyldt ingen bagagebærer !!!!

Bussen vil tage dig fra lufthavnen i downtown, San Salvador for 0,70USD. Det er langsommere end rumfærger og kan tage op til en time at komme ind i byen. Når du kommer ned i downtown du tage busruter, enten 42A eller 27; selvom det lader til, at rute 27 tager lidt længere tid at komme til hostel ... Når du kommer ind i denne bus bede chaufføren eller den fyr, der opkræver for at lade dig vide, når du er i La UCA som er en af ​​de vigtigste universiteter i byen og der vil du komme ned og gå, indtil du finder en lille have kaldet Capri Plaza. Vi er lige ved siden af. Det er en hvid hus to niveauer. Vi har kun en lille frog tegn Infront af huset.Med bil: Det vil tage dig ca. 45 minutter at komme til byen.

Først du hovedet øst for omkring 750 meter. og drej til højre ved RN5S og blive der i 27 km, du vil vende skarpt til højre til at blive på RN5S for 11,3 km og vil fortsætte på højre onRN5Sfor anden 200 m. så vil du give en skarp højre ved Bulevar Los Proceres / RN5S for 270m og vil holde til venstre ved udfletningen, og lidt til venstre på Carretera Panamericana, drej til venstre ved Calle del Mediterraneo og se efter Campus la UCA (Universidad Simeon Cañas), når der kigge efter en lille offentlig park kaldet "plaza capri", og vi er lige ved siden af ​​den.