X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Jugendherberge Schliersee
YHA

Josefstaler Str. 19, Schliersee, Tyskland

ingen bedømmelse

0 Bedømmelser
  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Schliersee Youth Hostel er beliggende i et af Europas mest spektakulære landskaber de bayerske alper.

Bjergene, nærliggende sø Schliersee, det rullende foden af ​​Oberbayern, lokale skiområder og byerne München, Innsbruck og Salzburg ikke langt væk tilføje op til at give masser af attraktioner for hver sæson af året.

Beliggende i Josefsthal distriktet i Schliersee, en lille by, der ligger i en højde af 800-1900 meter, lille og velholdt hostel er hyggeligt og hjemligt i atmosfæren. Bygget i Øvre Bayerns stil, det putter i storslået bjergrige landskab ved foden af ​​Jgerkamp og Brecherspitze toppe og er tæt på Tegernsee Valley og Wendelstein rækkevidde.
Takket være sin beliggenhed tæt på Schliersee og Spitzingsee Ski Area en af ​​de større vintersport centre i de bayerske alper, og som sådan er kendt for at tilbyde sne godt ind i april vandrerhjemmet fokuserer primært på Alpine, sports-og naturinteresser. Vi tilbyder et attraktivt program af aktiviteter lige fra trætop reb kursus klatring gennem guidede ture i lavine-beskyttelse arbejder for at windsurfing kurser, for ikke at nævne mountainbiketure, solopgang vandreture, hytte-til-hytte vandreture og dagsudflugter til destinationer af interesse.
Schliersee Youth Hostel er særligt velegnet til familie ophold.

Josefsthal, hvor vandrerhjemmet er placeret, er en lille og Landkreis Schliersee liggende i en højde af 800 - 1.900 meter i storslået bjergrige landskab. Vandrerhjemmet, som er bygget i den øvre bayerske stil, ligger ved foden af ​​Jgerkamp og Brecherspitze toppe og er ikke langt væk fra Tegernsee Valley og Wendelstein rækkevidde.

Vandrerhjemmet er også tæt på Schliersee og Spitzingsee Ski Area, et mødested for internationale sportskonkurrencer både vidt og bredt kendt for at tilbyde sne indtil godt ind i april. Som sådan Schliersee og Spitzingsee Ski Area er en del af Tysklands største liftkort området, hvilket betyder, at en enkelt skipas vil give adgang til over 75 lifte og omkring 160 kilometer løjper. I alt 51 snekanoner hjælpe med at dække 50.000 kvadratmeter pister med sne for bedst mulige betingelser, og op på Spitzingsee diset og tåget dage er stort set ukendt på grund af den store højde. Schliersee-/ Spitzingsee Ski Area
Schliersee Youth Hostel ligger i hjertet af Alpenplus regionen, Tysklands største sammenhængende liftkort område består af Brauneck, Wallberg, Schliersee / Spitzingsee, Sudelfeld og Durchholzen / Tyrol skiområder.
Tre af disse store skiområder Sudelfeld, Brauneck og Wallberg er blot 10 til 15 minutters bil eller bus ride væk fra vandrehjemmet.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Bar
  • Morgenmad inkluderet
  • Sengetøj inkluderet
  • lockers
  • Restaurant
  • Tur-/Rejseskranke
  • Håndklæder udlejes


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Jugendherberge Schliersee Located at Josefstaler Str. 19, , Schliersee.
Jugendherberge Schliersee
Germany
Schliersee Bayern Josefstaler Str. 19
0% 0
47.6928900 11.8843700
Jugendherberge Schliersee
    Værelser til rådighed     Grundlæggende 4 Seng Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende 4 Seng Privat Fælles Badeværelse     Grundlæggende Dobbeltværelse Privat Fælles Badeværelse     4 Seng Privat Fælles Badeværelse     Twin Seng Private Fælles Badeværelse     Grundlæggende 4 Seng Privat Fælles Badeværelse