X
BEMÆRK: 9 eller flere gæster anses som en gruppereservation. Vælg venligst et andet antal gæster for at gå tilbage til normal søgning.
Enquire Now HostelBookers Logo Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Vejvisning til Juliette House BB

Vicolo dietro S. Andrea 1, Verona, Veneto, Italien

kort og rutebeskrivelse


81%Vurdering

  • 80%Værdi for pengene
  • 87%Sikkerhed
  • 93%Område
  • 67%Personale
  • 80%Atmosfære
  • 87%Renlighed
  • 73%Faciliteter

Oversat af Google Travel Information

Med fly:

Ankomst til Veronas Valerio Catullo Lufthavn, derefter tage rumfærgen "Aerobus", der forbinder lufthavnen til Verona centrale togstation "Porta Nuova. Stå her og fortsætte med nedenstående vejledning.

Med tog:

Stå af ved plaza Verona centrale station "Porta Nuova". Herfra kan du vælge enten at fuldføre rejsen til fods (ca. 30 minutters gang), eller med bus:

Til fods:
Gå ned Corso Porta Nuova i retning af Piazza Bra, piazza i Verona Arena. Kryds piazza og fortsætte på Via Mazzini. Ved enden af ​​gaden, drej til højre ad Via Cappello. Du vil bemærke Juliette Hus til venstre. Pass det og fortsætte langs gaden indtil det slutter, hvor du vil bemærke en FNAC butik. Efter butikken, er den vej, der danner en vinkel på gyde S. Andrea. Vi er over "Ristorante da Ugo." Du vil ikke finde et stort skilt, men en lille plakette med teksten "B & B Juliette House." Hvis du har nogen problemer med at finde os, så ring +39 392 9.155.000. Vi er åbne 1-8 pm For bedre planlægning, bedes du give os dit mobilnummer herunder din internationale præfiks samt den omtrentlige tidspunkt for din ankomst.

Med bus:
Tag en bus fra den urbane line "ATV". (De er grønne.) Du kan tage nummer 11, 12 eller 13 fra fortovet A, som er gul. Stå efter seks stoppesteder på San Fermo stop. Krydse gaden og fortsætte ad Via Leoni. Efter ruinerne, vil du se en stor FNAC butik til venstre. Gaden på den første venstre fra butikken er gyde S. Andrea. Vi er placeret over "Ristorante da Ugo." Du vil ikke finde et stort skilt, men en lille plakette med teksten "B & B Juliette House." Hvis du har nogen problemer med at finde os, så ring +39 392 9.155.000. Vi har åbent fra 1-8p.m. For bedre planlægning, bedes du give os dit mobilnummer herunder din internationale præfiks samt den omtrentlige tidspunkt for din ankomst.

Bemærk, at disse to enkle, men meget vigtige fakta!

1) De busser nummereret 11, 12 og 13 bliver 90, 92, 94 efter 19:30, og for hele dagen på helligdage, men de ruter og stopper forbliver uændrede.

2) Navnene på gaderne i det historiske centrum er skrevet på store plader af marmor indkapslet i væggene i bygningerne. Ved begyndelsen og slutningen af ​​en gade, kigge op for at se sit navn

Vi anbefaler, at du udskriver et kort for dig selv, før de forlader just in case. Ruten er virkelig simpelt, og hvis du stoppe ved de oplysninger og turistkontor placeret i stationen, vil du være kun et par meter fra bussen bh stop på Piazza. Her kan du finde folk, der kan give dig retninger og oplysninger.