Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Kadetus Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Priser
kort
Bedømmelser

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Område

Zwierzyniecka 25/7

Kørselsvejledning Til Ejendom

Oversat af Google
Fra centralstationen / bus station

* Du kan komme til vores hostel nemt med offentlig transport. Billet koster 2,60 zl og du kan købe det i næsten alle stall. For at komme til vores hostel med sporvogn gå ud af bygningen af ​​jernbanen / bus station, holde på at gå et stykke tid og sporvogns stop er på din venstre.
Tag sporvogn nr. 2 og stå af ved stoppestedet hedder 'Jubilat «. Så gå op Zwierzyniecka gaden. Vandrerhjemmet er på din venstre.

* Hvis vejret er godt, og du ikke har for meget bagage at bære kan du gå til os, vejrtrækning atmosfæren i den gamle bydel. Det tager ca. 15 minutter.
Hvis du beslutter at gå følge skiltene til byens centrum. Gå langs Florianska gaden til torvet. Så gå på tværs af torvet og bliver til Wislna gaden (hjørne af pladsen). Gå ned Wislna gaden til krydset. Kryds krydset og gå ind Zwierzyniecka gaden. Gå ned ad gaden, vandrerhjemmet i på din højre.


FRA 'Balice' LUFTHAVN
Fra Balice Lufthavn:
Vores venlige transportfirma kan pick-du-up fra Balice lufthavn, for denne 24/7 service, du har til at betale 60PLN (1-4people), 90PLN (5-8people). Alt du skal gøre er bare at sende en e-mail til vores hostel og bede om denne service også skrive nogle detaljer som dato og ca.. tidspunkt for din ankomst og antallet af dit fly.
Du kan også bruge offentlig transport bus billet koster 2,60 zl og busstoppestedet er foran lufthavnsbygningen. Tag bus nr. 192 og stå af ved stoppestedet hedder 'Cracovia «. Gå op Pilsudskiego Street drej til højre ind Straszewskiego Street og gå omkring 200 meter. Derefter gå i Zwierzyniecka Street. Gå ned ad gaden, vandrerhjemmet i på din højre.
Der er også et tog kører fra Balice Lufthavn til hovedbanegården i Krakow, koster billetten 10PLN.

Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Læs alle anmeldelser BOOK NU

Hostelworlds mobilapps

Bestil, mens du er på farten, med de nye Hostelworld mobil-apps.

Søg og bestil ud fra mere end 33.000 indlogeringssteder i mere end 170 lande, uanset hvor du er.

Tilmelding Til Nyhedsbrev

Indsender dine oplysninger

Tak, fordi du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag de bedste tilbud på hostels samt nyheder direkte i din indbakke. Du kan når som helst afmelde dig tjenesten.