X

Stedet med verdens bedste vandrerhjem

30.000 indlogeringssteder i 180 lande Mere end 3,5 millioner gæsteanmeldelser 21 millioner bestillinger

Kandilj

ingen bedømmelse

  • Kun ejendomme med anmeldelser i de seneste 12 måneder får en rating.

Oplysninger Om Ejendom:

Oversat af Google
Gæstehuset Kandilj ligger i gamle del af Sarajevo, i hjertet af det gamle - basar Bascarsija. Kandilj er et nybygget gæstehus, fuldt ud tilpasset den moderne livsstil, samtidig med at den østlige ånd og så gæsterne kan opleve traditionel bosniske atmosfære.

Der er fuld bed & breakfast service. Alle værelser er air - conditioned, udstyret med TV / SAT, direkte telefonlinje, bredbånd internet, badeværelse og toilet.
Værelserne er indrettet i den traditionelle bosniske måde malerier og håndværk, skildrer vores rige historie og kultur.

Gæsterne råder en stue til eftermiddag hvile, hvis interiør fanger også den traditionelle bosniske stil, hvor gæsterne kan slappe af, underholde og afslutte deres daglige arbejde. Stuen er også udstyret med TV / SAT-program og den offentlige internetadgang.

Sikkerhed og tryghed for vores gæster er af særlig betydning for os. Ejeren af ​​Pansion har betydelig international erfaring inden for sikkerhed og tryghed, i dette tilfælde bruges til at opnå den maksimale grad af beskyttelse for sine gæster og lokaler. Gæster er velkomne til at indhente alle nødvendige råd vedrørende deres sikkerhed. Konstant videoovervågning med op til dato brandalarm er installeret i lokalerne.

Besøg "Kandilj", fornemme gæster, og tillad dig selv et stykke af bosnisk drøm.

Søg efter tilgængelighed


Faciliteter

  • Aircondition
  • Morgenmad inkluderet
  • Hårtørrere
  • Internetadgang
  • Faciliteter til tøjvask


Annulleringspolitik

Dette sted har en annulleringspolitik på 1 dag(e).
Der afkræves et annulleringsgebyr svarende til prisen på første overnatning, hvis der ikke annulleres inden for dette tidsrum.
Kandilj Located at Bistrik 12a, , Sarajevo.
Kandilj
Bosnia And Herzegovina
Sarajevo 71000 Bistrik 12a
0% 11
43.8554090 18.4295520
Kandilj
    Værelser til rådighed     Standard Dobbeltværelse Privat Værelse Med Bad/wc     Standard Enkelt Privat Værelse Med Bad/wc     3 Seng Privat Værelse Med Bad/wc     Twin Seng Private Værelse Med Bad/wc